Президент України Петро Порошенко висловив думку, що говорити з Росією потрібно виключно з позиції сили.

Про це він заявив в інтерв'ю.

"Думаю, що з Росією можна говорити тільки з позиції сили", - сказав він у відповідь на питання про те, чи слід президенту США вести переговори з Росією.

Крім того чинний президент зазначив, що при будь-яких перемовинах з Росією, Західна коаліція повинна бути дуже сильною та продовжувати тиснути на Кремль санкціями.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Він також відзначив, що нинішня адміністрація США діє виключно правильно. Йдеться насамперед про економічні санкції та поставках летального озброєння.

Разом з тим варто відзначити, що чинний президент Петро Порошенко і комік Володимир Зеленський виходять у другий тур президентських перегонів.

Про це свідчать результати загальнонаціонального соціологічного дослідження центру соціальних і маркетингових досліджень "Соціс", яке провели з 8 по 18 лютого 2019 року.

Згідно з результатами опитування, якби вибори президента України відбулися найближчої неділі, серед тих, хто буде голосувати і визначився з вибором, 24,7% проголосують за Зеленського, 19,2% - за Порошенка і за Тимошенко - 15,9%. Юрій Бойко набирає 10,7%, Анатолій Гриценко - 6,9%, а Олег Ляшко - 6,5%.

Серед тих, хто обов'язково буде голосувати і вже визначився зі своїм вибором, результат голосування виглядав би наступним чином: Зеленський - 23,8%, Порошенко - 20,3%, Тимошенко - 15,9%. Бойко отримав би 11,5%, Гриценко - 6,6%, Ляшко - 5,5%.

Під час дослідження респондентам також запропонували зробити свій власний прогноз того, хто стане наступним президентом України.

Найбільш вірогідним переможцем у президентських виборах респонденти вважають Порошенко - 23,9%. Перемогу Тимошенко прогнозують 16,3% опитаних, а Зеленському -12,5%. У перемогу інших кандидатів респонденти вірять неохоче, жоден з кандидатів не отримує показники вище 5%.

Вибірка дослідження - 2 000 респондентів у всіх областях України (без урахування населення АР Крим і окупованих територій Донецької і Луганської областей). Вибірка репрезентативна для населення України віком від 18 років за такими показниками як стать, вік, тип поселення і регіон проживання. Статистична похибка дослідження: +/- 2,1%. Дослідження проводилося методом особистого формалізованого інтерв'ю (face-to-face) за місцем проживання респондента.

Нагадаємо, Фесенко пояснив феномен Зеленського.

Як повідомляв "Знай.ua", Ющенко назвав 5 вимог до майбутнього президента України.

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський назвав найважливіші імена.

У Любліні закінчився тристоронній оборонний саміт президентів України, Польщі та Литви