Державний секретар США Майк Помпео відреагував на попередження і чергові погрози з боку Росії та її президента Володимира Путіна. Путін, пам'ятається, погрожував після розірвання ракетного договору направити ракети на США. Помпео вважає, що Москва може тільки говорити і нічого не зробить. Видання CNN публікує інтерв'ю з Майком Помпео.

"Так, Путін тоді в черговий раз оголосив про нібито готовність РФ у відповідь на розгортання американських ракетних систем в Європі направити російське озброєння на США.

"Це, безперечно, є гучними словами з Москви. Ці слова націлені на те, щоб прикрити ключовий виклик. Адже він говорив про рішення США вийти з договору, поширюється на ракетні системи середньої і меншої дальності", - підкреслив Помпео.

Він нагадав, що ракетні домовленості порушувала саме РФ.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Росія порушувала цей договір, тому для американців немає ніякого сенсу і далі зв'язувати себе обмеженнями, передбаченими цим договором", – заявив держсекретар.

Нагадаємо, раніше Пальчевський назвав головний страх Путіна перед Україною: все вирішать вибори

Популярний телеведучий Андрій Пальчевський розповів, які очікування є у президента РФ від виборів в Україні.

«Танго танцюють удвох. Боротися за мир. А уявіть собі: сидить там Путін, дивиться на Порошенка, і говорить як Станіславський: Не вірю! Немає жодних шансів, що при діючому президенті війна закінчиться. Тому що у Путіна є переконання, що йому вірити не можна», — зазначив він.

Більш того, Пальчевський розкрив головних страх Путіна перед Україною.

Нагадаємо, що у даний момент умов для укладення мирного договору з Японією, з питання Курильських островів, практично немає. Про це заявив глава зовнішньополітичного відомства Російської Федерації Сергій Лавров.

Як повідомляв портал Знай.uа у Всеросійській державній телевізійній і радіомовній компанії заявили, що готові запустити ракету США у випадку загрози для РФ.

Також портал Знай.uа писав, що Росія почала переслідувати учасників анексії Криму та окупації Донбасу як непотрібних свідків злочинних дій – під роздачу вже потрапили члени організації “ЄНОТ”, проти яких відкриті кримінальні справи.