На Донбасі ліквідували чотирьох терористів, яких попередньо і дентифікували. Відео опублікували на офіційній сторінці благодійного фонду "Повернись живим" у Facebook:

"Лісник, Марат, Вовченя і Жого. Всі "200-ті". Лісник виходив на зв'язок, говорив укроповське ДРГ, вони всі поранені, просив допомоги. Потім вибух. Від бліндажа величезна яма залишилася", - йдеться в повідомленні.

За інформацією громадських активістів, це частина переговорів найманців "9 ОМСП 1 АК МО ДНР".

Все «двухсотые». Украинские бойцы уничтожили врага

«Лесник, Марат, Волчонок и Жого. Все «двухсотые». Лесник выходил на связь, говорил укроповское ДРГ, они все раненые, просил помощи. Потом взрыв. От блиндажа огромная яма осталась», – это часть переговоров боевиков 9 ОМСП 1 АК МО «ДНР». Для более эффективного выполнения задач одному из подразделений срочно необходимы тепловизор Pulsar Helion с функцией видеозаписи, а также тепловизионный прицел для прикрытия группы с дальних расстояний. Цена вопроса – 140 тысяч гривен. Помочь ребятам вы можете здесь: http://clc.am/jnB9TA, а результат не заставит себя ждать. Автор: Андрій Римарук Фонд «Повернись живим»

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще
Geplaatst door Повернись живим op Dinsdag 19 februari 2019

У свою чергу блогер Necro Mancer‏ інформував, що політрук найманців повідомив, що знищених поховають сьогодні-завтра в Харцизьку.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що бойовики на Донбасі напали на мирних жителів: російські міни розривалися в будинках українців. Бойовики на Донбасі серед ночі обстріляли житлові будинки. У ніч на 24 лютого невгамовні окупанти з мінометів обстріляли населені пункти Золоте і Новоолександрівка на Донбасі. Про це повідомляє прес-служба ООС.

Житель Золотого розповів, як вони з дружиною рятували свою трирічну дочку. І наскільки важко 3-річна дитина пережила обстріл, дівчинка аж перестала розмовляти...

Як повідомляв портал "Знай.uа": колишній полонений розповів про звірства бойовиків на Донбасі: "засовували гранати". Учений-релігієзнавець Ігор Козловський, побувавший в полоні у путінських відморозків на Донбасі, згадує, які до нього застосовували тортури.

Вчений говорить, що у нього були дивні відчуття.

"Ти виходиш з прикордонного стану між сном сну і "сном підземілля", в якому закрили твоє фізичне тіло, і виявляєш, що твій рот наповнений кров'ю. Це дивує і не дивує одночасно", — говорить він.

Потім він ділитися подробицями страшних тортур, які застосовують бойовики на Донбасі.

Також "Знай.uа" писав, що український герой трагічно загинув під мінометними обстрілами: вся країна у скорботі.