Народний депутат України з фракції БПП Михайло Кобцев вкрай різко висловився про працівників IT-сфери, неодноразово назвавши їх "задротами".

Інцидент відбувся під час звичної суперечки у мережі. Кобцев залишив гнівний коментар під постом про те, що "ФОП є злом для IT".

Михайло Кобцев, депутат
Михайло Кобцев, депутат

"При заході в офіс перевіряльника що псевдофоп, що просто задрот, який отримує кеш, — здасть свого невгамовно жадібного шефа. Тому що мета його одна — спокійно зжувати бургер, подр*чити на порносайт і не ґвалтувати свій прищавий жбан проблемами начальника", — написав народний депутат .

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Парламентарій також заявив, що "не вірить у масову еміграцію" працівників IT-сфери після різкого підняття податків і звинуватив їх у тому, що вони "не можуть конкурувати навіть з індиками" (так нардеп називав жителів Індії. — ред).

Втім, у своїх твердженнях депутат певно забув про те, яка прибуткова це галузь для України. Якщо програмісти працюють офіційно і отримують зарплату тут (а не їдуть за кордон, як це часто трапляється), то це складає значну частину надходжень у державний бюджет.

Найвищий рівень зарплати серед програмістів - у архітекторів комп'ютерних систем, найменше заробляють HTML-кодери і тестувальники програмного забезпечення початкового рівня.

Дивіться: Традиції Верховної Ради: депутати-прогульники

Нагадаємо, скандальний російський священик Чаплін прокоментував кандидатури Зеленського та Порошенка.

Як повідомляв "Знай.ua", перший президент України Леонід Кравчук пояснив, чому з 2014 року змінив свою думку щодо Тимошенко і Порошенка іпрокоментував президентські вибори 2019 року.

Також "Знай.ua" писав, що кандидат у президенти України від політичного руху "Слуга народу" Володимир Зеленський міцно утримує лідерство у рейтингах за соціологічними опитуваннями.