Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) провів опитування серед потенційного електорату стосовного того, за кого б вони голосували, якби вибори проводилися в середині лютого.

Як виявилося, лідерство у списках вкотре отримав кандидат від "Слуги народу" Володимир Зеленський.

Володимир Зеленський, кандидат на посаду президента України 2019 року
Володимир Зеленський, кандидат на посаду президента України 2019 року

Крім того, на першій сходинці дослідження серед українців, які збираються взяти участь у парламентських виборах та точно визначилися з партією, "Слуга народу", яку готові підтримати 22,7% респондентів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Володимир Зеленський: біографія, сім'я, особисте життя, новини, кар'єра і чутки.

Крім того майже третина опитуваних – 32,9% заявила, що не визначилася з партією, яку бажає підтримати.

Довідка: Методом особистого інтерв'ю опитано 2042 респонденти старше 18 років в 110 населених пунктах усіх регіонів України (крім АР Крим і окупованій території Донбасу). Статистична похибка вибірки (з ймовірністю 0.95 і за дизайн-ефекту 1,5) не перевищує 3,3% для показників близьких до 50%, 2,8% - для показників близьких до 25%, 2,0% - для показників близьких до 10%, 1,4% - для показників близьких до 5%.

Дивіться: Зеленський про тарифи, мігрантів та майбутнє України

Нагадаємо, народний депутат України з фракції БПП Михайло Кобцев вкрай різко висловився про працівників IT-сфери, неодноразово назвавши їх нецензурними словами.

Як повідомляв "Знай.ua", Кандидат у президенти України, лідер Студії "Квартал 95" Володимир Зеленський 23 лютого зустрівся з делегацією Світового банку на чолі з директором у справах України, Білорусі та Молдови Сату Кахконен. На зустрічі обговорювали основні положення програми "Слуги народу" та перші кроки у разі обрання главою держави.

Також "Знай.ua" писав, що кортеж Порошенка оцінив реформовані дороги Гройсмана.