Окрім сучасних рейтингів соціологічних опитувань стосовно майбутніх виборів президента України, до масового обговорення цього питання долучилися й відомі астрологи. Вони розглянули кілька ймовірних кандидатур на пост, які останнім часом визначилися у суспільстві як лідери рейтингів.

Вони запевняють, що від гороскопу багато чого залежить: і шанси на перемогу, і риси майбутнього керівника держави.

Телець не пройде, у Стрільця є шанс

До одного з фаворитів нинішніх перегонів (а, точніше, до фаворитки, якщо вживати фемінітіви) колись дуже тяжів російський астролог Павло Глоба. Саме він передбачив перемогу для Юлії Володимирівни Тимошенко ще у 2009 році.

Юлія Тимошенко ("Батьківщина"), кандидатка у президенти України
Юлія Тимошенко ("Батьківщина"), кандидатка у президенти України

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Він же передрік і перемогу на президентських виборах Гілларі Клінтон, і чудесний порятунок Саддама Хусейна, і військовий переворот в Росії в жовтні 2012-го, і глобальну економічну кризу-2013-2014, і багато інших нісенітниць. Послідовник Глоби, котрий очолює Український астрологічний інститут імені Глоби, робить ставку на іншого кандидата. Вакарчук на його думку не найгірший варіант.

Святослав Вакарчук, гурт "Океан Ельзи"
Святослав Вакарчук, гурт "Океан Ельзи"

"Якщо ви маєте на увазі Святослава Вакарчука, то у нього дуже непогані перетини з астрологічною картою України. Він по знаку народження Телець, а українська нація традиційно співвідноситься з цим знаком Зодіаку. Зауважте, що у нас ще не було жодного лідера державного масштабу, народженого під Тельцем. Це говорить тільки про те, що жоден з наших політиків за всі роки незалежності України не висловлював інтересів народу. Однак Вакарчук не йде в президенти, а це означає, що Україні доведеться зачекати на того, хто здатен висловити інтереси її народу".

Святослав Вакарчук ("Океан Ельзи")
Святослав Вакарчук ("Океан Ельзи")

Дивіться: Вакарчук - Я ніколи не заявляв, що збираюся йти на президентські вибори

От лідеру "Батьківщини" Юлії Тимошенко слід бути обережною, попереджає астролог: Меркурій увійде у знак Овна, а це означає нечесність, брехню, лицемірство.

Юлія Тимошенко ("Батьківщина"), кандидатка у президенти України
Юлія Тимошенко ("Батьківщина"), кандидатка у президенти України

Іншими словами, у Тимошенко перемогу можуть спробувати вкрасти обманним шляхом. Що ж до Володимира Зеленського, то, на думку фон Кальтенберга, зірки для цього кандидата складуться позитивно тільки в жовтні.

Не Рак, як був Янукович

Та поки одним звіздарям бракує Тельців, інші моляться на Водоліїв. "Стрілець (читай: Тимошенко) точно проходить у другий тур. Ну, а Водолій (Зеленський) – це все наше майбутнє. У знаку Стрільця зараз Юпітер – символ влади і успіху, що може говорити про те, що вибори виграє саме Стрілець – в другий тур вийде точно", – заявляє Влад Росс.

Але вихід у другий тур – це ще не все.

Подейкують, що у лідера Студії "Квартал 95" Володимира Зеленського також є "туз у рукаві", зірки до нього схильні цього року:

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

"Обрання Зеленського означатиме знищення всіх схем корупції. Він може здійснити такі реформи, які були не під силу іншим, оскільки Водолій – це реформатор, він людина своєї епохи. Йому вдасться повністю знищити всіх корупціонерів і олігархів (…). Люди невеликого зросту, як Наполеон, часто добрі в реформуванні. Наполеон майже повністю зруйнував монарший режим в Європі, провів безліч реформ. Ось і Зеленський – це та людина, яка може просто до невпізнання змінити нашу країну. Повторюся, саме Водолій – знак реформ, а не який-небудь Рак, як Янукович".

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

Тобто, Зеленський – майже реінкарнація Наполеона.

Дивіться: Зеленський закликав виборців самостійно обрати кандидатів на ключові посади

Ігор Смешко отримує значну силу від Юпітера, та ще кількох "транзитних" планет. Це забезпечить йому якщо не перемогу, то принаймні технічний кандидат.

Ігор Смешко, кандидат у президенти України
Ігор Смешко, кандидат у президенти України

Загалом, наступні кілька місяців для України будуть надто напруженими в плані політичної ситуації, нормалізується все аж ближче до листопада, кінець 2019 року розкриє нові можливості для нашої країни, в тому числі й на міжнародній арені.

Дивіться: Смешко у Гордона

Дивіться: Рейтинги кандидатів у президенти серед усіх, хто вже визначився і готовий іти на вибори

Нагадаємо, український президент Петро Порошенко мріє стати депутатом Європейського парламенту після того, як піде з посади президента.

Як повідомляв "Знай.ua",Зеленський запустив офіційний сайт.

Також "Знай.ua", МВС України запустило онлайн-сервіс "Вибори-2019".