Український президент Петро Порошенко мріє стати депутатом Європейського парламенту після того, як піде з посади президента.

Гучну заяву нинішній гарант зробив у понеділок, 25 лютого на молодіжному форумі в Переяслав-Хмельницькому Київської області.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

"Коли мене запитують, ким я хочу працювати ... вже після президентської каденції, я кажу: для мене є одна гідна робота, про яку я мрію - бути депутатом Європейського парламенту". Петро Порошенко

Володимир Гройсман, Петро Порошенко та Арсеній Яценюк
Володимир Гройсман, Петро Порошенко та Арсеній Яценюк

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Нагадаємо, що кандидат у президенти України Володимир Зеленський продовжує користуватися підтримкою населення і має реальні шанси для того, щоб стати новим президентом країни.

Дані агентства Социоком свідчать про те, що за Зеленського готове проголосувати вдвічі більше українців, ніж за діючого президента країни.

До виборів нового глави держави залишилося трохи більше місяця. Проте вже зараз зрозуміло, хто з кандидатів є беззаперечним фаворитом передвиборної кампанії. Художній керівник студії «Квартал 95», успішний актор і шоумен, голова політичної сили «Слуга народу» Володимир Зеленський користується величезною підтримкою населення.

Зеленский
Зеленский

Згідно з даними, проведеним агентством соціологічних досліджень Социоком, зараз за Зеленського готові віддати свої голоси близько 28% опитаних респондентів. Для порівняння: кандидатура діючого президента України Петра Порошенка викликає довіру лише у 14% взяли участь в опитуванні громадян. Таким чином, Володимир Зеленський випереджає Порошенко в два рази. Більш того, шоумен значно відірвався і від лідера фракції «Батьківщина» Юлії Тимошенко. Їй зараз довіряють лише 17% опитаних.

Раніше Володимир Зеленський привітав українців з 23 лютого. Що це – фатальна помилка штабу, чи спланована провокація епатажного кандидата в Президенти?

Як повідомляв портал Знай.uа у мережі набирає популярність проект #ВибориБезБрехні, де аналізуються висловлювання кандидатів у президенти і їх слова перевіряються на чесність.