Стало відомо, що син заступника секретаря РНБО Ігор Гладковський подав до суду на програму "Наші гроші" з Денисом Бігусом. Нагадаємо, що журналісти звинуватили його в участі в корупційній схемі контрабандних поставок комплектуючих з Росії за завищеними цінами. Про це в ефірі телеканалу Zik сказав його батько Олег Гладковський.

Як стверджує Гладковський, його син не знає людей, про яких йдеться в журналістському розслідуванні.

Також чиновник відповів на питання, чи спілкувався він на цю тему з сином.

замсекретарь РНБО Олег Гладковський

"Його реакція на це була така ж, як і моя, тому що йому невідомо про анонімне джерело, йому невідомі ті люди, які згадуються, він ніколи не брав участі в тому, про що йдеться", - розповів він.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

За словами заступника секретаря РНБО, Ігор вже подав до суду на Наші гроші позов про захист честі і гідності.

"Він став заручником брудної роботи, брудних справ цих людей", - пояснив Гладковський.

25 лютого програма "Наші гроші з Денисом Бігусом" (НГ) оприлюднила перші дві серії розслідування по викриттю махінацій групи осіб за участю сина першого заступника секретаря РНБО і бізнес-партнера президента Олега Гладковського.

Журналісти заявляють, що фірми-прокладки, пов'язані c Гладковським-молодшим, кілька років постачали на підприємства Укроборонпрому контрабандні комплектуючі з РФ за завищеними цінами. При цьому керівники підприємств нібито отримували від ділків відкати.

Нагадаємо, що директор ДП "Харківське конструкторське бюро по машинобудуванню імені А. А. Морозова" Олексій Бабич та директор ДП "Ізюмський приладобудівний завод" Сергій Філоненко були відсторонені від своїх посадових обов'язків.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юрій Луценко заявив, що розкрадання в оборонному комплексі України, про яке згадується в програмі "Наші гроші", вже розслідуються ГПУ.

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський записав відеозвернення після перегляду розслідування програми "Наші гороші" з Денисом Бігусом про розкрадання бюджетних коштів "Укроборонпрому", яке тісно пов'язане з оточенням Президента України Петра Порошенка.