У Запоріжжі 27 лютого стався інцидент, до якого досі прикута увага українців. Президент Петро Порошенко на відео, оприлюдненому у мережі, потискує руки людям в натовпі і раптово зриває шапку з голови стоїть перед ним дівчини. Мабуть, президент почув щось дуже неприємне і це викликало у нього таку дивну реакцію.

У коментарях Порошенка вже порівнюють з його попередником, а також згадують історію з кандидатом в президенти Ігорем Шевченко – "красти шапки" в Давосі, то нічого, запевняв він, всі брали, скільки хотіли.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Дивіться: "Люди брали, скільки хотіли": Ігор Шевченко про шапки з Давосу

Українців шокував такий вчинок гаранта, дехто натякав на провину охорони президента, але уважні користувачі помітили на відео багато цікавих деталей:

Президент України Петро Порошенко, робоча поїздка до Запоріжжя
Президент України Петро Порошенко, робоча поїздка до Запоріжжя

"Сором і ганьба! Яке він має право так себе вести? Хто ще хоче за його голосувати? Адже це не перший випадок такої неадекватної поведінки", " За 1000 грн. Знайдуться – безмозкі", "тут вивернеться, скаже, що пошуткував", " Мало що патологічно жадібний і патологічно брехливий. Клептоман і мародер. То воно ще й неадекватне", " В такий спосіб він закриває рот тим, хто задає йому незручні для нього запитання, а ще він телефони вириває з рук, а ще погрожує, що зараз вас приберуть", " Пішов по нахилу, вже один такий був, любитель шапок, зараз десь в Ростові, цікаво куди цей тікатиме...", " Єврейська натура, вона така, скоро рада прийме закон: на мітинги тільки без шапок, а краще лисими", - пишуть у коментарях.

Дивіться: Порошенко зі злості зірвав шапку з голови дівчини. Запоріжжя

До слова, інцидент з блогером, про який згадують користувачі, також потрапив на камеру. Тоді Порошенка питали про боротьбу із корупцією.

Дивіться: Порошенко вибив телефон з рук блогера

Нагадаємо, Порошенко під час політичного мітингу в Запоріжжі у середу, 27 лютого, зірвав з дівчини шапку.

Як повідомляв "Знай.ua", проти Зеленського влаштували мітинг. Також "Знай.ua" писав, Ющенко шокував заявою про кандидатів у президенти.