У середу, 27 лютого, третій президент України Віктор Ющенко висловив думку, що 90% кандидатів у президенти не готові чинити опір у війні на Донбасі. Про це він заявив в інтерв'ю «Новому часу».

За словами політика, війна на сході необхідна Російської Федерації для того, щоб і надалі продовжувати свою імперську політику.

третій президент України Віктор Ющенко

Крім того, Ющенко впевнений, що необхідно здобути перемогу в цій війні, а не здавати назад, і ні в якому разі не дзвонити Путіну з благанням. Адже всі вже давно зрозуміли, у Путіна власні мотиви і він не піде проти них.

"Стати на коліна, подзвонити Путіну, поговорити, поїхати перемовлятися… Це все блуд, якщо ви розумієте, які мотиви у Путіна. А він – автор цієї війни, він її обличчя", – заявив Віктор Ющенко.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Віктор Ющенко проаналізував ситуацію в країні і пояснив шляхи можливого вирішення головної проблеми - тіньової економіки та бідності населення.

Віктор Ющенко

Він намагався спробувати подивитися на нас, як на країну з "колосальними економічними можливостями". Адже на думку Ющенка, якщо ми добре бачимо причини, то легше скласти план дій – за аналогією хвороби пацієнта і його діагнозу.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенка висловив думку, що говорити з Росією потрібно виключно з позиції сили. Він зазначив, що при будь-яких переговорах із Росією, Західна коаліція повинна бути дуже сильною і продовжувати тиснути на Кремль санкціями.

Як повідомляв портал Знай.uа, Петро Порошенко під час робочої поїздки по Київській області, вирішив замінити стандартні заяви про необхідні закони анекдотом. Цей виступ потрапив у прямий ефір.

Також портал Знай.uа писав, що перший президент України Леонід Кравчук поскаржився на розмір своєї пенсії. Він повідомив, що не отримує виплати за виконання президентських обов'язків, а тільки депутатську пенсію. За його словами, справа тут не в грошах, а справедливості.