Кандидат на пост президента України Володимир Зеленський в ефірі передачі "Право на владу" на каналі 1 + 1 заявив про те, як він в ролі президента буде вирішувати проблему війни на Донбасі і розповів, чи буде вести переговори з Росією.

"Що стосується Донбасу - це найважливіші питання для України. Мета - зберегти життя людей. Важливо припинити вогонь і це тільки пререговори. У нас є Мінські домовленості, вони не працюють. Ми повинні підключити Великобританію, США ... Ми не зможемо уникнути переговорів між Росією і Україною, але ми не торгуємо нашими людьми, ми не торгуємо і територіями ", - заявив Зеленський.

Раніше ми писали, що у штабі політичного руху "Слуга народу" взялися пояснити українцям, як багато залежить від спостерігачів на виборчих дільницях. Зокрема, колеги з "Зе! Команди" оприлюднили відео, де пояснили всі ці моменти:

"Що повинен робити спостерігач? Все просто: він повинен вести спостереження за ходом голосування, підрахунком голосів, іншою діяльністю учасників виборів у період голосування і обов'язково фіксувати порушення", - йдеться у коментарі до ролика.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як відомо, спостерігачі це люди, які контролюють процес під час виборів, зокрема роботу комісії. Вони повинні бути виключно незалежними, тобто не зацікавленими у перемозі того чи іншого кандидата і не помічені в спірних справах про підкуп.

Також ми повідомляли, що виборча гонка в Україні почалася і кандидати в президенти кинулися в запеклу боротьбу за таке бажане президентське крісло. Перед очима українців розгортаються справжні баталії. У шаленому бажанні випередити один одного в гонці кандидати не гребують нічим – ні підкупами виборців, ні брудом, який ллють один одному на голову. І якщо все це ми вже "проходили", то такого оприлюднення компроматів українці ще не бачили. Схоже, що завдяки виборам ми нарешті дізнаємося, ким насправді є "слуги народу".

Напомним, Зеленський може відмовитися від виборів.

Як повідомляв "Знай.uа" Зеленский Тимошенко, Гриценко представили план для України.

"Знай.uа" писав Ванга знала, хто переможе на нинішніх виборах в Україні.