Навколо журналістського розслідування щодо махінацій в українській оборонці, нитки якого ведуть до найвищих щаблів влади, розгорівся грандіозний скандал.

Як з'ясували журналісти програми "Наші гроші", державний концерн "Укроборонпром" купував контрабандні російські запчастини через фірми-прокладки, на рахунках яких осідали мільйони гривень. Керував схемою, за даними розслідування, Ігор Гладковський, син заступника секратеря РНБО Олега Гладковського, який є давнім бізнес-партнером президента Петра Порошенка.

Оприлюднена інформація викликала значний суспільний резонанс.

У четвер, 28 лютого, розслідування крадіжок в оборонці обговорюють в ефірі програми "Право на владу" на телеканалі "1+1". На програму було запрошено кандидатів в президенти України.

У "кандидатському" ефірі Володимир Зеленський висловив своє ставлення до цих подій. Він розповів про смерть українських воїнів через несправну техніку, оскільки стали живою мішенню

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

" Я був в шоці і не міг заснути. Я згадав одну історію, яка відбулась на фронті. Її розповів волонтер. Його друг з бойовими побратимами поїхали на БТРі після капітального ремонту, і БТР заглох. І хлопці почали щось робити, ремонтувати і стали живою мішенню. В них попали когось було поранено, когось вбито… А хтось на цьому заробив гроші.. ", - розповів Зеленський.

Нагадаємо, журналісти програми "Наші гроші" опублікували розслідування щодо махінацій в українській оборонці, якими займаються "друзі президента".

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський бурхливо відреагував на гучне розслідування журналістів про схеми, які очолив син заступника секретаря РНБО Олега Гладковського.

Також Знай.ua писав, найближчі соратники Порошенка пішли до Зеленського