Навколо журналістського розслідування щодо махінацій в українській оборонці, нитки якого ведуть до найвищих щаблів влади, розгорівся грандіозний скандал.

Як з'ясували журналісти програми "Наші гроші", державний концерн "Укроборонпром" купував контрабандні російські запчастини через фірми-прокладки, на рахунках яких осідали мільйони гривень. Керував схемою, за даними розслідування, Ігор Гладковський, син заступника секратеря РНБО Олега Гладковського, який є давнім бізнес-партнером президента Петра Порошенка.

Оприлюднена інформація викликала значний суспільний резонанс.

У четвер, 28 лютого, розслідування крадіжок в оборонці обговорюють в ефірі програми "Право на владу" на телеканалі "1+1". На програму було запрошено кандидатів в президенти України.

Під час розмови з кандидатом у президенти Володимира Зеленського студію спробували атакувати.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

На ток-шоу виник форс-мажор – перервалась інтернет- трансляція. Все через те, що до телестудії пробував увірватись депутат , як представник кандидата у президенти України Петра Порошенка.

До слова, в студію запросили всіх кандидатів у президенти, в тому числі і Петра Олексійовича Порошенка. Однак, він не прийшов.

"Ми хочемо убезпечити представників інших політичних команд від маніпуляцій і від оцих безглуздих проривів на ток-шоу. Ви повинні зрозуміти, що тут працюють журналісти, які мають редакційну політику. Ми вас не кликали, у нас кандидатський ефір, ми говорили про це і ми домовлялися, що у нас кандидатський ефір і ми хочемо бачити тут кандидата у президенти України", - сказала ведуча.

Нагадаємо, журналісти програми "Наші гроші" опублікували розслідування щодо махінацій в українській оборонці, якими займаються "друзі президента".

Як повідомляв портал Знай.ua, найближчі соратники Порошенка пішли до Зеленського

Також Знай.ua писав, Експерти оцінили шанси Зеленського, Порошенко і Тимошенко: зріє несподівана ротація