У п'ятницю, 1 березня, стало відомо про відмову кандидата у президенти Андрія Садового від участі у виборах на користь Анатолія Гриценка.

Не зважаючи на те, що Гриценко вже рік пропонував Садовому об'єднатись на президентських виборах, він вирішив зробити це лише зараз.

Упродовж останніх місяців вся команда "Самопомочі" активно працювала на рейтинг мера Львова. Він особисто, а також нардепи та партійці зустрічалися з виборцями, відвідували всі можливі ефіри та вели ініціативну діяльність у соцмережах. Ніщо не вказувало на те, що Андрій Садовий здасть назад.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Про те, чому він знявся з перегонів саме зараз, Садовий розповів в інтерв'ю "Українській правді".

"На мій погляд, саме зараз з'явився шанс, щоб єдиний кандидат переміг. Журналістські розслідування, рішення Конституційного суду зовсім по-іншому змоделювали ситуацію – тепер люди зрозуміли, що на нас чекає завтра, якщо динаміка знищення країни буде продовжуватися. Тож сьогодні є шанс на перемогу", сказав Садовий.

За словами мера Львова, Анатолій Гриценко не знав, що він його публічно підтримає.

" Про брифінг він знав, але я не анонсував, що на ньому скажу. Він не знав, що я його публічно підтримаю", - сказав Садовий.

На питання журналіста, чи підтримає Садовий іншого кандидата, якщо Гриценка не буде в другому турі, мер Львова відповів:

" Я дбатиму про те, щоб Гриценко потрапив до другого туру, зараз це важливо".

Нагадаємо, у п'ятницю, 1 березня, стало відомо про відмову кандидата у президенти Андрія Садового від участі у виборах на користь Анатолія Гриценка.

Як повідомляв портал Знай.ua, Гриценко пообіцяв ґрати Петру Порошенку

Також Знай.ua писав, опитування показало, що Анатолій Гриценко отримає 15% голосів в разі приєднання до нього Садового.