Неоднозначний і обговорюваний допис з’явився на Facebook-сторінці відомого журналіста Олександра Кочеткова. Із іронією автор цікавиться, чи Петро Порошенко вже зателефонував Ігорю Коломойському 124 рази з пропозицією повернути і "Приватбанк", і "Укрнафту", і все-все-все, лише б припинити ось це ось на "1+1".

"Вже вдруге Ігор Валерійович стає на шляху "руського світу", який рветься в Україну. Не увійшовши в двері збройної агресії, "російський світ" тепер лізе через кватирку у вигляді своєї матриці, яку поволі вибудовує тут Президент Порошенко. І ця матриця характеризується: • збагаченням правлячого класу при зубожіння і безправ'я населення; • тотальною корупцією як системі влади при безкарності її носіїв; • незмінюваністю влади незалежно від результатів її роботи. Зараз "російський світ" причепурився у вишиванку замість косоворотки, може обдурити тільки диванних патріотів і куплених порохолюбов", - критикує у дописі Олександр Кочетков діючу владу.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

За словами журналіста, ефіри на каналі Коломойського вирішують важливу задачу: виборець бачить, що у влади не все ще вирішено і прихоплено. І є політики, які, незважаючи на всі розбіжності, прямо заявляють: "Петро, ти злодій і мародер. І будеш сидіти — не на Банковій, а на зоні".

«ПОБЕДЫ» ПОРОШЕНКО: ИЛОВАЙСК, ДЕБАЛЬЦЕВО, УКРОБОРОНПРОМ А интересно, Петр Порошенко уже позвонил Игорю Коломойскому 124...

Geplaatst door Alexandr Kochetkov op Vrijdag 1 maart 2019

"Верховний Головнокомандувач герасимовими, черноволами і олешками, розумієте… А тут поставили на місце. І потенційні фальсифікатори в регіонах дивляться і все бачать. І починають переглядати свої персональні ризики", - підсумував журналіст.

Нагадаємо, Законопроект Порошенка про незаконне збагачення терміново зареєстрували: текст вже у мережі.

Як раніше повідомляв Знай.ua Україна визнала кримчан росіянами: Путін приголомшив світ нахабним фейком

Також портал Знай.ua писав про незаконне збагачення: Порошенко вніс законопроект, а МВФ може скасувати транш.