У Донецьку бойовики затримали колишнього керівника фракції Партії регіонів у Донецькій Облраді Миколи Загоруйко. Про це стало відомо з повідомлення журналіста Дениса Казанського в Facebook.

Из Донецка сообщают, что там вчера уехал на подвал Николай Загоруйко. Бывший руководитель фракции Партии регионов в...

Geplaatst door Денис Казанский op Donderdag 28 februari 2019

"Так старався, бідолаха, та все даремно. Не оцінили товариші антифашисти", - з іронією пише Денис Казанський.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

За словами блогера, в терористичної організації «ДНР» він «директором департаменту стратегічного аналізу і планування ради міністрів».

«Служив „руському миру“, але щось пішло не так» - зауважив журналіст.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Путінські паразити з "ДНР" благають про скоринцку українського хліба: хунта, голодуємо, допоможи

На окупованому путінськими головорізами Донбасі бойовики з так званої "ДНР" виступили за оновлення торгівлі з підконтрольною уряду України територією. Аргументують вони тим, що у жителів ОРДЛО не вистачає фінансів на продукти харчування першої необхідності.

Про це стало відомо завдяки повідомленням журналіста Дениса Казанського, який посилається на одного з лідерів бойовиків Олександра Ходаковського.

Казанський вирішив нагадати, що раніше терористи підтримували розрив торгівельних відносин з Україною, однак тепер у людей немає грошей на їжу, тому бойовики змінили свою думку.

"Ходаковський тепер за торгівлю з Україною, тому що в ДНР людям стало вже нічого жерти. Поки у людей були гроші, вони були проти "торгівлі з фашистами", але тепер народ так збіднів, що можна і поторгувати. Хунта, допоможи, голодуємо!" — прокоментував журналіст.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 2 березня бойовики на Донбасі сім разів відкривали вогонь по позиціях ВСУ, тричі застосувавши заборонений "Мінськом" озброєння. Про це штаб операції Об'єднаних сил повідомляє на своїй сторінці у Facebook. Зокрема, зазначається, що в зоні відповідальності тактичного угруповання "Схід" проросійські бойовики шість разів відкривали вогонь по опорних пунктах українських військових на Донбасі.

Нагадаємо, українські вояки на Донбасі збили розрекламовану путінську пташку: фото.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленський розкрив українцям секрети роботи: перевіряйте, переконайтеся, приєднуйтесь.

Знай.uа писав, Трамп зробив розкішний подарунок Путіну, тисячі військових повернуться додому: деталі.