Кандидат у президенти Володимир Зеленський зустрівся з юристами, аби поспілкуватися на тему стагнації української судової системи та критичного рівня недовіри до правосуддя з боку українців.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про це йдеться у відео "Наші суди: продажні&прожадні"
у новому випуску Зе Президент Слуга Народу.

"Старі судді, які обіймали посади іще за часів Януковича, лишилися на посадах і спокійно працюють собі далі", "Суд не налаштований на якісне надання послуг", "Судовой реформи, яку обіцяв Петро Порошенко, по факту так і не відбулося", - в один голос підкреслюють експерти.

суд
суд

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура
Показати ще

"Понад 80% українців не довіряють нашим судам. Більше українці не довіряють тільки російським ЗМІ. Відповіді на запитання, що з цим робити далі, є у нашій передвиборчій програмі", - резюмував Зеленський.

Нагадаємо, кандидат в президенти України Володимир Зеленський зустрівся з експертами і обговорив проблеми судів.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про це він повідомив в своєму новому влозі.

Так, експерт Центру протидії корупції Анастасія Красносільська розповіла, в чому полягає основна проблема судів.

"Чому до сих пір не вдалася судова реформа? Тому що у нас нових суддів обирають старі судді. У нас є такий орган - Кваліфікаційна комісія суддів. Їх заробітна плата становить 200 тисяч гривень на місяць. Ми вважаємо, що набір нових суддів має відбуватися нової кадрової службою суду, в якій не повинно бути чиновників з минулого. Їх обиратимуть громадські та міжнародні експерти", - підкреслила вона.

Як повідомляв раніше Знай.ua, нещодавно автор та актор Студії "Квартал 95", а віднедавна – кандидат у президенти України, Володимир Зеленський оприлюднив перший "ескіз" своєї передвиборчої програми.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Гуморист відкрито зізнався, що повноцінного плану у нього та його команди поки що немає, і звернувся з проханням до прихильників порадити йому, що потрібно змінити у державі в першу чергу.

Також Знай.ua писав про те, що фанати напустилися на російську співачку Валерію за підтримки українського кандидата в президенти Володимира Зеленського і того, як співачка відгукнулася про Євробаченні.