Фанати напустилися на російську співачку Валерію за підтримки українського кандидата в президенти Володимира Зеленського і того, як співачка відгукнулася про Євробаченні. Улюблениці Путіна навіть довелося видалити свій пост в Instagram через неадекватну реакцію фанатів.

"Світ зійшов з розуму, просто голова йде обертом. Друзі, видалила попередній пост, тому що найменше я б хотіла, щоб на моїй сторінці люди почали сваритися, – поскаржилася Валерія

Валерія заявила, що мала на увазі лише те, що вірить в "об'єднуючу силу мистецтва".

"І право артистів виступати для людей різних політичних поглядів. І нехай справедливість восторжествує", – додала вона.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

В коментарях вже під новим постом її ще раз розкритикували за те, що лізе не в свою справу і піариться.

"Це не світ зійшов з розуму, а артисти крім піару іншого не бачать! Ви втрачаєте себе як цікава людина і талановитий артист, поводитесь як дівчисько з низьким інтелектом", "Не треба лізти в політику", – написали в коментарях.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Валерія з піною на губах пройшлася по ситуації з Євробаченням і кандидатурі Володимира Зеленського.

Відома російська співачка Валерія, яка є прихильницею неадекватної політики Володимира Путіна, прокоментувала ситуацію в Україні, зокрема скандал навколо Євробачення-2019. Крім цього, співачка, яка підтримала захоплення півострова, висловила свою думку щодо кандидата на посаду глави нашої держави Володимира Зеленського.

Також ми писали, що Андрій Данилко в новому випуску "Ходять Чутки" розповів, що думає про Зеленського та відмову MARUV брати участь в Євробаченні: "Без горілки дивитися не міг".

Нагадаємо Романенко розповів, чим MARUV відрізняється від Порошенка.

Як повідомляв Знай.uа стали відомі гонорари MARUV в Росії: скільки коштує батьківщина.

Знай.uа писав, MARUV не буде представляти Україну на Євробаченні 2019.