За даними онлайн-опитування відносний новачок в передвиборній гонці – Володимир Зеленський все більше і більше завойовує симпатії українців. Адже надії населення найбільше пов'язує саме з ним (65% респондентів), Анатолій Гриценко і Юлія Тимошенко значно відстають від лідера і на них покладають надії 54% респондентів.

Опитування проводиться на платформі С. Шустера - Open Mind Foundation

Володимир Зеленський

Цікавим фактом є те, що один з лідерів передвиборної гонитви – Юлія Тимошенко продовжує збирати "трофеї", яких краще не отримувати, і породжує страхи у 30% населення України.

Юлія Тимошенко

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага
Показати ще

Приниження – як фактор голосування і каталізатор майбутніх проблем після народного вибору, викликає Олег Ляшко з відміткою в 81%, в спину якому нервово дихають Юрій Бойко та Олександр Вілкул з показниками 74% і 72% відповідно.

Сумно усвідомлювати і визнавати, що чинний Президент України не викликає почуття гордості у співгромадян і своїми діями на посаді домігся лише позначки в 7% у людей, які взяли участь у голосуванні.

Петро Порошенко

Дана платформа є досить хаотичною, як заявляє сам її ідейний натхненник – С. Шустер, але вона все ж дозволяє відстежити настрої населення перед майбутніми виборами.

Відстежувати результати голосувань можна вільно, без будь-яких перешкод на сайті. Але, щоб проголосувати, необхідно буде пройти невелику та нескладну реєстрацію.

Нагадаємо, що Петро Олещук в ефірі каналу "112" заявив, що для 72% українців пріоритетним залишається питання про припинення війни на Донбасі. Одночасно з цим він підкреслив, що в передвиборчих програмах кандидатів у президенти це питання практично не висвітлюється.

Рейтинг Зеленського, Пригоди Рабіновича і Сало для Тимошенко

Стало відомо, що Гриценко з допомогою Садового наздоганяє Петра Порошенка

Як повідомляв раннє Знай.ua, Садовий сходив "на побачення" із Зеленським.

Так само, Знай.ua писав, що найближчі соратники Петра Порошенка "подалися в біга" Зеленського.