Політтехнолог кандидата у президенти Володимира Зеленського прокоментував передвиборчі перегони, розповів про динаміку електорального вибора на користь колишнього коміка та випади з боку конкурентів.

Про це Дмитро Разумков розповів у коментарі для ЗМІ.

Політтехнолог скаржиться на нечесних опонентів та ображається, що електорат Зеленського називають неосвіченим.

"У нас нетиповий цирк: зазвичай в цирку мало клоунів і багато глядачів, глядачам весело і добре від виступу цих клоунів. У нашій країні цирк дуже незвичайний, тому що глядачів трохи, а клоунів - вся країна", - відповідає Разумков на кпини конкурентів про "клоуна" Зеленського.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Володимир Зеленський, на відміну Порошенка з Тимошенко, заробляє собі сам, а двом іншим кандидатам платимо ми з вами, навіть ви якщо їх не підтримуєте, ви продовжуєте спонсорувати їх кампанію. В першу чергу Петра Олексійовича", - підкреслив експерт.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Якщо дивитися соціологію, яку ми бачимо в січні-лютому, то у нас достатньо розширюється електоральна база. У нас є приріст в середній, старшій вікових групах і навіть у так званих 60+. Дуже ображає і Володимира, і членів його команди, і тих, хто сьогодні є його потенційними виборцями, коли їм починають розповідати, що вони якісь не такі. Окремі особистості дозволяли собі розповідати, що за Зеленського може голосувати тільки бидло. Для цих персонажів я хотів би сказати, що більша частина аудиторії, яка готова голосувати за Зеленського, - це люди з закінченим або незакінченою вищою освітою, це люди, які, на відміну від його опонентів, проживають в різних регіонах України. Якщо ми подивимося на рейтинги Порошенко або Тимошенко, йде дуже сильний перекіс в західні області. У Зеленського практично рівномірна підтримка по всій території держави, трохи менше у нас на Заході, але я думаю ще є час виправити цю ситуацію", - резюмував Разумков.

Нагадаємо, Володимир Зеленський зустрівся з експертами і обговорив проблеми судів.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Володимир Зеленськийоприлюднив перший "ескіз" своєї передвиборчої програми.

Також Знай.ua писав про те, що фанати напустилися на російську співачку Валерію за підтримки українського кандидата в президенти Володимира Зеленського і того, як співачка відгукнулася про Євробаченні.