Рейтинги кандидата у президенти Володимира Зеленського продовжують рости, про це свідчать неодноразові соціологічні дослідження, проведені серед виборців.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Соціологічна група "Рейтинг" оприлюднила результати опитування за лютий, пишуть ЗМІ.

Дослідження свідчать, що лідером президентського рейтингу став Володимир Зеленський, якого підтримують 25,1% тих, хто визначився та має намір голосувати.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"За останній місяць зросла віра в перемогу нашого кандидата! Рейтинг партій очолює партія Слуга народу, яку підтримують 21,5% тих, хто визначився та має намір голосувати. Висновки: електоральні показники інших кандидатів не зазнали відчутних змін. Зеленський - на коні", - йдеться на офіційному сайті команди кандидата.

Нагадаємо, кандидат в президенти України Володимир Зеленський зустрівся з експертами і обговорив проблеми судів.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про це він повідомив в своєму новому влозі.

Так, експерт Центру протидії корупції Анастасія Красносільська розповіла, в чому полягає основна проблема судів.

"Чому до сих пір не вдалася судова реформа? Тому що у нас нових суддів обирають старі судді. У нас є такий орган - Кваліфікаційна комісія суддів. Їх заробітна плата становить 200 тисяч гривень на місяць. Ми вважаємо, що набір нових суддів має відбуватися нової кадрової службою суду, в якій не повинно бути чиновників з минулого. Їх обиратимуть громадські та міжнародні експерти", - підкреслила вона.

Як повідомляв раніше Знай.ua, нещодавно автор та актор Студії "Квартал 95", а віднедавна – кандидат у президенти України, Володимир Зеленський оприлюднив перший "ескіз" своєї передвиборчої програми.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Гуморист відкрито зізнався, що повноцінного плану у нього та його команди поки що немає, і звернувся з проханням до прихильників порадити йому, що потрібно змінити у державі в першу чергу.

Більшість українців попросили знизити комуналку, податки, скоротити кількість чиновників, зупинити медичну реформу та реформу освіти, підвищити зарплати і закінчити війну. Деякі просили повернення смертної кари – втім, не уточнили чиї прізвища зі списку влади минулих років мають на увазі.

Також Знай.ua писав про те, що команда відомого українського коміка Володимира Зеленського, яка займається його передвиборчою кампанією, закликала всіх українців "натискати" на політичну рекламу спрямовану на дискредитацію артиста.