Президент США Дональд Трамп ще на один рік продовжив санкції проти Росії, які були введені в 2014 році у зв'язку з агресією проти України. Про це стало відомо з повідомлення прес-служби Білого дому.

В документі, підписаному главою держави, уточнюється, що обмежувальні заходи відносно осіб, які "підривають демократичні процеси і інститути в Україні" продовжені до 6 березня 2020 року.

Дональд Трамп

В документі йдеться: "Дії і політика, про які сказано в цих указах, як і раніше являють собою незвичайну і екстраординарну загрозу національній безпеці і зовнішній політиці Сполучених Штатів".

Як відомо, перший пакет санкцій відносно Росії був прийнятий ще в березні 2014 року попереднім президентом США Бараком Обамою.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дональд Трамп

На даний момент в Кремлі з приводу продовження санкцій ніяких коментарів не надавали.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Гордон опублікував імена всіх політиків, які не проти позбавити його життя і не соромлячись пишуть про це в соціальних мережах. Зокрема, журналіст розповів, що нещодавно скандальний політик Ірина Фаріон написала в соцмережі гнівний пост, згідно з висловом журналіста про Степана Бандеру. Вона була настільки ображена, що побажала Дмитру скоріше померти болісною смертю.

Як повідомляв портал "Знай.uа": лідер партії "Батьківщина" і кандидат в українські президенти Юлія Тимошенко заявила у своєму коментарі щодо долі Арсена Авакова в разі її перемоги, що першочергове завдання президента "це не дівчаток міняти". Політик заявила: "Ви знаєте, я думаю президент, коли прийде, буде… У президента дуже мало депутатів у парламенті. Якщо ми переможемо, там 20 чоловік всього. І тому наше завдання не відразу перетасовувати кадри, а негайно прийняти нову Конституцію".

Також "Знай.uа" писав, що Дмитро Медведєв вразив усіх своєю неадекватною заявою щодо інциденту у Керченській протоці. За словами політика, той випадок, коли ФСБ відкрила вогонь по українським суднам і взяла в полон моряків – це провокація з боку України.