Дочка скандального народного депутата від фракції "Опозиційний блок" Михайла Добкіна Алла, впевнений користувач мережі і часто тішить шанувальників новими фотографіями і відео у соцмережі Instagram. Як відомо, нещодавно дівчина народила первістка, якого назвали Марком, а тепер, як видно на фото, повернулася у форму і вже дефілює у відвертих вбраннях.

Так, на своїй сторінці в мережі Алла Добкіна опублікувала нову фотографію, на якій постала в спокусливому образі. Дівчина позує в коротенькому топіку, який оголює живіт і синіх джинсах. З її плечей звисає чорний піджак, а на ногах немає взуття. Волосся Алли розпущене, а на її обличчі легкий макіяж. Дівчина стоїть боком до камери, спершись на стіну. У підписі до фото вона написала зворушливий пост про свого батька, скандально відомого нардепа Михайла Добкіна.

"Увага. Пару днів тому, мій тато, повертаючись додому, набрав мене і питає: "Доцю, тобі щось купити, я зараз в аеропорту, стою біля косметики твоєї улюбленої?" Я відповіла, що мені потрібно, на цьому наш діалог закінчився. І пройшла приблизно година, як я задумалася, наскільки приємно звучало від нього це питання. Тут справа не в тому, що саме він хотів купити, а в самій увазі. Напевно, це всмоктується з материнським молоком – почуття турботи та уваги.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Я, правда, таких чоловіків як він більше не бачила. І не тому, що він мій батько, а тому що таких уважних (у дрібницях) людей ще потрібно пошукати. Може це виховання того покоління? Хоча Тато у мене сучасний чоловік. Може це приходить з віком? У наші дні, хлопці забувають робити знаки уваги дівчатам. Може дівчата не такі стали? Але ось це почуття романтики, коли ти йдеш, їдеш додому з роботи, купуєш їй шоколадку і маленьку квіточку, або платівку з її улюбленою піснею чи побачив десь дрібничку з її ініціалами, це ж так мило. Чоловіки, балуйте своїх улюблених дівчат, дочок, мам. Адже в житті все таке швидкоплинне, а емоції потрібні будь-якій живій людині. Ваша А", - написала Алла Добкіна.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.