Український блогер Олександр Барабошко назвав суму, яку скандальний Ігор Гладковський заплатив за зйомки пародії програми Дениса Бігуса "Наші гроші".

Відповідний допис він розмістив на особистій сторінці у Facebook.

На своїй сторінці в соціальній мережі Facebook блогер заявив, що сума становить близько 50 тисяч доларів США.

"На 50к $ точно довелося мінусанутися пацану з роликом і відкруткою переглядів", - зазначає Барабошко.

На 50к$ точно прийшлось мінуснутись пацану з роликом і відкруткою переглядів.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще
Geplaatst door Александр Барабошко op Dinsdag 5 maart 2019

Варто зазначити, що один з ключових фігурантів справи про контрабандні поставки російських запчастин для української військової техніки Ігор Гладковський вирішив сам стати відеоблогером і пообіцяв викласти викриття розслідування Бігуса.

Ігор Гладковський
Ігор Гладковський

У програмі-пародії "Ваші гроші" Гладковський обіцяє дати відсіч журналістам і стверджує, що матеріали команди Бігуса – монтаж, постановка і фейк.

"Що це за розслідування, яке нищить мого батька та мене особисто. Три пункти, щоб пояснити все. Мета номер один – дискредитувати діючого президента Петра Порошенка під час виборчої кампанії і це головна причина появи розслідування програми "Наша гроші", - каже Гладковський.

Гладковський-молодший переконаний, що для цього "обирають людину, пов’язану міцними робочими стосунками з державою, накривають шквальним вогнем фейків, ними нав’язується думка "команда погана, а отже і президент поганий".

Нагадаємо, після скандалу з журналістським розслідуванням Bihus.info президент України Петро Порошенко звільнив першого заступника Секретаря Ради Нацбезпеки і оборони Олега Гладковського.

Як повідомляв раніше "Знай.ua", журналісти програми "Наші гроші" виконали свою обіцянку і оприлюднили третю частину циклу розслідувань про корупцію в оборонній сфері.

Також "Знай.ua" писав про те, що розслідування журналістів Bihus.info про корупцію, закупівлю контрабандного обладнання і мільйонні заробітки оточення Порошенко справило ефект вибуху бомби і викликало потужний резонанс у суспільстві.