Щоб добитися змін у країні і на виборах президента привести до влади людину, яка нарешті щось для цього буде робити, українцям потрібно голосувати за прохідних опозиційних кандидатів, а не розпорошувати свої голоси

Про це заявив бізнесмен і публіцист Андрій Пальчевський, пише Рoliteka.

Пальчевський висловив свою незгоду з ведучим Дмитром Гордоном, який підтримує "явно непрохідного кандидата".

"Навіщо підтримувати непрохідну кандидатуру, граючи на руку владі? Кожен голос, який не лягає на користь кандидатів, що проходять від опозиції, лягає в скарбничку президента", – заявив публіцист.

Пальчевський каже, що розуміє, як "влаштований маніпулятивний світ так званих виборів".

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Remote file

"Найголовніше – нагнати якомога більше кандидатів, "тушок", і зробити так, щоб не пройшли ті, які приведуть до реальних змін", – сказав він.

На думку публіциста, багато людей далекі від політики, і просто голосують за кандидата, який їм подобається.

"У цьому забігу мінімум у 41 кандидата немає шансів. Вони просто розПОРОшать голоси. Це і є ПОРОшенківщіна в даному питанні. Ось подобається Гордону Ігор Смешко – він йде, і голосує, і в смітник голос! І Петя Порошенко, який сидить на троні, це добре сприймає. Адже зменшується напруженість опозиційного поля, з нього зменшуються голоси, які могли бути покладені на терези на користь прохідних кандидатів", – каже Пальчевський.

Він погодився з тією думкою, що майбутнє голосування буде, скоріше, голосуванням "проти", ніж за.

"Якщо хочете змін – голосуйте проти влади. А відповідно до соцопитувань, у нас наразі двоє рейтингових кандидатів, ось серед них і потрібно вибирати", – зазначив публіцист.

Нагадаємо, Анатолій Гриценко заявив про майбутнє об'єднання ще з п'ятьма кандидатами, а також політичними партіями і громадськими організаціями.

Як повідомляв портал Знай.ua, Гриценко пообіцяв посадити Порошенка.

Також Знай.ua писав, Олеся Бацман назвала умову, за якої чинний гарант Петро Порошенко піде з української політики.