Кандидат у президенти України від "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко уже встиг об'єднатися з лідером "Самопомічі" Андрієм Садовим на президентських виборах-2019. В ефірі телеканалу ICTV Гриценко заявив про майбутнє об'єднання ще з п'ятьма кандидатами, а також політичними партіями і громадськими організаціями.

Відомо, що наразі лідер "Громадянської позиції" активно спілкується з Ігорем Смешком, Русланом Кошулинським, Дмитром Добродомовим, Романом Безсмертним та Вікторем Кривенком. На думку Гриценка, усі ці кандидати в президенти максимально "проукраїнські" і також активно виступають проти фальсифікації на виборах.

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

"Я не можу з етичних міркувань, поки ми не погодили, розповідати про результат. Але із зазначеними та іншими людьми, представниками громадянського сектору, ми проводимо ці консультації. І я впевнений, що об'єднаються всі, для кого насправді Україна вище особистих амбіцій чи якогось особистого інтересу". Анатолій Гриценко

Крім того, Анатолій Гриценко має надію, що про свою позицію заявить ще й лідер "Океану Ельзи" Святослав Вакарчук.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

Хто лідирує у президентській гонці: дані соціологічної групи "Рейтинг"

  1. Володимир Зеленський – 25,1%;
  2. Петро Порошенко – 16,6%;
  3. Юлія Тимошенко – 16,2%;
  4. Юрій Бойко – 11,3%,;
  5. Анатолій Гриценко – 7,7%.

ключові кандидати в президенти
ключові кандидати в президенти

Нагадаємо, що щоб у майбутньому унеможливити корупцію в «Укроборонпромі», необхідно розсекретити державне оборонне замовлення та позбавити концерн функцій формування політики. Про це в програмі «Факти тижня» сказав кандидат у президенти Анатолій Гриценко.

"Треба розсекретити державне оборонне замовлення, щоб всі бачили, скільки та за якою ціною закуповується. Не треба боятись, що це таємниця. Там таємниці максимум 5%, де нові розробки. Це закривають не від Путіна, не від агресора, а від людей, щоб завищити ціни", - впевнений Гриценко.

Раніше Знай.ua повідомляв, що Гриценко отримає 15% голосів, у разі, якщо до нього приєднається Садовий.

Так само, Гриценко пообіцяв посадити Порошенко.

Нагадаємо, що Знай.ua писав про ривок Зеленського, який змусив "кусати лікті" Тимошенко і Порошенка.