Відомий український продюсер та шоумен розповів про своє ставлення до кандидата у президенти України Володимира Зеленського.

Про це Кондратюк розповів у інтерв'ю виданню "Українська правда".

Кондратюк заявив, що Зеленського гастролює Україною з безкоштовними чи "типу благодійними" концертами студії "Квартал 95" не просто так. Він використовує їх як агітацію. За словами продюсера, висування Зеленського - це "чистий шоубіз".

"Це чистий шоу-бізнес, до політики він не доріс, як до баскетболу – хай не ображається. Жодна сторінка його біографії, яку ми всі спостерігаємо на телебаченні, не казала про те, що він хоче бути громадським діячем, лідером думок, який поведе Україну вперед", - зазначив Кондратюк.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Також продюсер зазначив, що Зеленський це "пробний камінь" людей, які стоять за ним. Вони хочуть зрозуміти, чи можливо конвертувати в політику популярність публічної особи.

"Усі ці його жарти про "Україну-повію" характеризують його як недозрілого слабко думаючого громадянина – лише аби глядачі поржали в "Палаці Україна" на зйомці передач "Кварталу", - сказав Кондратюк.

Він також зауважив, що соціологічні рейтинги, у яких лідирує "смішний кандидат" не можуть відобразити реальної картини зараз. Сам Ігор Кондратюк повідомив, що ще не визначився за кого буде голосувати.

"Якщо ви бачили соцопитування, то там велика кількість людей, які ще не визначилися. Якщо ви мене запитаєте, за кого голосувати – я ще не визначився. Але точно не буду голосувати за Зеленського – через його недозрілість як політика", - резюмував продюсер.

Нагадаємо, що ми писали: "Володимир Зеленський про Україну, Путіна та українську владу: 10 знакових цитат".

Як повідомляв портал "Знай.ua", команда Зеленського поділилася з підписниками приємною подією – Зе!Офіс тепер відкрито і в Канаді.

Також "Знай.ua" писав, Володимир Зеленський прокоментував новину про те, що поруч з його офісом була виявлена спеціалізована станція для прослуховування розмов.