Володимира Зеленського часто порівнюють із американським президентом Рональдом Рейганом, який очолив державу із солідним багажем акторського минулого.

Однак хоч і президент США, республіканець Рональд Рейган і кандидат в президенти України Володимир Зеленський вийшли з шоу-бізнесу, між ними існує величезна різниця.

Про це заявив колишній посол США в Україні, директор Євразійського Центру Атлантичної ради, колишній чиновник адміністрації Рейгана Джон Хербст, повідомляє Голос Америки.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Рейган був залучений в політику навіть перебуваючи в шоу-бізнесі. Він був активний у профспілковій політиці з Гільдією акторів під час періоду Маккарті. Це було для нього важливим досвідом. До того ж він був губернатором Каліфорнії. Він був досвідченим політиком, добре знався на проблемах, хоча його критики тоді говорили, що він некомпетентний. Їх не можна порівнювати - Рейгана і Зеленського", - пригадав Гербст.

З дипломатом погодилася редактор блогу UkraineAlert Атлантичної ради Мелінда Герінг. Вона додала, що великий вплив на становлення Рейгана як політика надав його досвід роботи на General Electric.

Редактор нагадала, що у 1954 році Рейган почав вести телевізійну програму "Театр General Electric", а також подорожувати по країні, виступаючи перед працівниками компанії з мотиваційними промовами.

"Він знав проблеми. Він говорив з людьми. І він це робив роками. Так що перед тим, як він почав виборчу кампанію, він готувався до цього кілька років", - резюмувала Герінг.

Нагадаємо, у соціальних мережах команда Зеленського поділилася з підписниками приємною подією – Зе!Офіс тепер відкрито і в Канаді.

"Слуга народу" (Квартал 95)
"Слуга народу" (Квартал 95)

Він розташований у Торонто, де знаходиться велика діаспора українців. Шоумен наголошує, що офіс створений, щоб об'єднувати однодумців і поширювати корисну інформацію. Також, там можна дізнатися про місцезнаходження виборчих дільниць в Канаді.

Як повідомляв раніше Знай.ua, відомий український актор і гуморист, кандидат у президенти України Володимир Зеленський прокоментував новину про те, що поруч з його офісом була виявлена спеціалізована станція для прослуховування розмов.

Також Знай.ua писав про те, що актор "Квартал 95" Валерій Жидков пожартував над "армією кандидатів" у президенти України, кількість яких на цьогорічних виборах сягнула безпрецендентного рекорду.