Четвертого березня кандидат в президенти Володимир Зеленський зустрівся з представниками провідних зарубіжних ЗМІ.

Про це повідомляє "Хвиля".

Наразі вже відомо, що кандидат у президенти провів зустріч з представниками The New York Times, Bloomberg, Le Figaro, Atlantic Council, The Economist, Der Spiegel, The Washington Post та інших.

Відзначається, що у ході зустрічі Зеленський відповів на всі питання, які так цікавили західних журналістів.

Так, у ході бесіди Зеленський відзначив, що українське слідство продовжить переслідувати колишніх власників ПриватБанку, якщо буде доведено, що кошти були виведені незаконно.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила
Показати ще

Крім того він відзначив, що партія "Слуга народу" вже готується до майбутніх парламентських виборів та вже консультується з експертами.

"Після президентських перегонів будемо готуватися до парламентської. Руслан Стефанчук, ідеолог партії "Слуга народу", глобально займається структурою законопроектів. Зараз ми їх розробляємо", - зазанчив Зеленський.

Кандидат у президенти також відзначив, що вже знайшов експертів до думки яких буде часто звертатись.

"Займаємося пошуком фахівців. Зустрічалися з Антикорупціонер Русланом Рябошапкою - офігенний хлопець і фахівець, хотів би бачити його в нашій команді. У нашій команді є ще Іван Баканов, ми з ним з дитинства. Він - головний юрист компанії Студія Квартал 95 а Діма Разумков - політолог", - додав політик.

Проте найбільше західних журналістів цікавило, як лідер президентської гонки збирається закінчити війну на Донбасі та вести перемовини з Путіним. Зокрема, він відзначив, що найперше хоче почути умови виходу російських військових з окупованого Донбасу, які обов'язково мають бути зафіксовані на папері.

[quote author=""]"Я б хотів запитати: а що таке, в чому причина, чому ви прийшли на нашу землю? Це просто дискусія називається. Хотів би домогтися, щоб їх умови були зафіксовані на офіційному папері. Немає сенсу питати, чи є їх війська. Ми знаємо, що вони є, а він

Крім того Зеленський відзначив, що необхідно розширити склад учасників перемовин по врегулюванні ситуації на Донбасі. За його словами необхідно залучити представників СШа та Великобританії.

[quote author=""]"Якщо є хоч якась можливість закінчити війну, повинні зробити все, щоб припинили вмирати наші люди. Потрібно припинити стріляти. Мінські домовленості не працюють, потрібно розширювати стіл переговорів, залучати до цього Великобританію і США. Звичайно, потрібно говорити з представниками РФ. Як - потрібно ще обговорювати. Мені подобається план Курта Волкера

Нагадаємо, Зеленський пішов по стопах Рейгана.

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленського хочуть "прибрати".

Також "Знай.ua" писав, що Сивохо відповів ворогам Зеленського мовою Фаріон.

Поруч с офісом Зеленського знайшли техніку для прослуховування