Корупційний скандал в оборонному секторі набирає обертів. Так, у колишнього заступника секретаря Ради нацбезпеки і оборони Олега Гладковського і його сина Ігоря Національне антикорупційне бюро (НАБУ) провело обшуки.

Про це стало відомо завдяки заяві директора НАБУ Артема Ситника.

НАБУ
НАБУ

"Виходячи з того, що ми побачили в тих сюжетах, ми зареєстрували два кримінальних провадження. І сьогодні в рамках одного з них було проведено ряд обшуків, їх близько 20, в тому числі, за місцем проживання Ігоря та Олега Гладковских, Віталія Жукова, Андрія Рогози та інших громадян", – заявив директор НАБУ Артем Ситник.

Олег Гладковський
Олег Гладковський

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Ситник додав, що слідчі дії тривають.

"До цього тих даних, які містяться у тому ж листуванні, ми не мали", – уточнив Ситник.

Ігор Гладковський
Ігор Гладковський

Варто нагадати, що у СБУ з'явилася досить цікава робота. Спецслужби Російської Федерації впровадили свого агента в Харківську міську раду. Про це стало відомо завдяки заявою представника департаменту контррозвідки СБУ Володимира Настюка.

Так, 5 березня контррозвідка затримала громадянина України, який є заступником директора одного з департаментів Харківської мерії. Адепту Кремля оголошено підозру у скоєнні злочину по 1 ст. 111 КК (державна зрада), а також обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном на 60 діб.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент Петро Порошенко прокоментував корупційний скандал в Укроборонпром, розслідування якого ініціювали журналісти "Наші гроші". Відповідну заяву він зробив на засіданні РНБО в середу, 6 березня. Президент заявив, що Рада національної безпеки і оборони ініціює міжнародний аудит і комплексну ревізію всіх контрактів державного концерну "Укроборонпром".

Нагадаємо, Порошенко відреагував на розкрадання в Укроборонпромі і назвав винних.

Як повідомляв Знай.uа корупційний скандал в оборонці: стан Гладковського розсекретили на всю Україну.

Знай.uа писав, Бігус розповість, скільки коштує дозвіл на корупцію від СБУ, ГПУ і НАБУ: зачекайте, це буде вражаюче.

Дивіться відео по темі: