9 березня в Черкасах відбулися масштабні сутички, внаслідок яких постраждали 22 поліцейських. Захисник України, десантник і кіборг, лідер ветеранського руху України Євген Турчак (Жора), розповів, що ця сутичка може бути вигідна тільки одній людині - головному ворогу України та президенту РФ Володимиру Путіну. Такою думкою Турчак поділився у своєму Facebook.

"Те, що було в Черкасах - це тупі гойдалки, якими скористається в результаті Путін. Можете називати мене порохоботом, порохолюбом, порохофилом і т. д. Ті хто мене знають - зрозуміють. За всю історію України нас змогли подолати тільки ... ми самі. Постійні срачі, "визвольний рух", "демократичні вибори". А потім - мінус Кубань, мінус Крим, мінус Донбас ... ", - зазначив Турчак.

Він додав, що "пацани, яких сьогодні (9 березня 2019 року - ред.) побили в Черкасах - вони що, прислужники злочинному режиму?! А скільки наших бойових побратимів сьогодні в поліції служить, а в СБУ?!".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Турчак закликав згадати, "як захоплювали владу сепари в Донецьку і Луганську? Так само нахабно, серед білого дня, без жодної поваги до інститутів влади і держави. У когось є сумніви, хто слідом за "Країною" напише про "нациках" і "фашиках" в Україні!?".

"Коротше - я категорично не підтримую весь той движ. Я чітко впевнений, що право на насильство - монополія держави і більше нікого. І якщо я відчую, що ця монополія буде порушена, і моїй країні є загроза (а вона простежується) - я й тисячі таких, як я, знову встануть на захист цих цінностей. Це так - до уваги!", - заявляє Турчак.

Як повідомляв Укрінформ, під час охорони громадського порядку в центрі міста Черкаси, де відбулися масові заходи за участю великої кількості громадян, під час від'їзду Президента України представники Національного корпусу намагалися заблокувати кортеж глави держави і почали провокувати на бійку жителів Черкас і поліцію.

Нагадаємо, раніше У Порошенка жорстко обложили МВС за бійку з активістами в Черкасах: "воювати на фронт".

Також ми писали, що Аваков пообіцяв жорстко покарати за "хардкор" на мітингу проти Порошенко: не буде ніякої поблажливості