Кандидат у президенти Володимир Зеленський запропонував встановити камери у всіх владних кабінетах, окрім органів, де є таємна стратегічна інформація.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про це повідомляє команда політика та публікує відповідне відео.

"Безпека для держави - основоположна річ. Тим більше тепер, коли іде війна з Росією. Тим більше, це стане стимулом для наших чиновників - своєрідним фільтром корупції. Адже, сидячи під камерами і знаючи, що твою роботу оцінює весь народ України а за неправомірні дії на тебе очікує покарання - відразу відпаде бажання запустити руку в кишені українців", - каже Зеленський.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Володимир Зеленський зібрав кращих фахівців, аби разом з ними обговорити важливі для національної безпеки теми, зокрема такі, як інновації, розвиток IT сектору в Україні, міністерство інновацій —​​ чи потрібно таке в Україні, а також держава у смартфоні, зокрема, чи можливо за 10 хвилин зареєструвати бізнес.

Нагадаємо, команда шоумена і кандидата в президенти Володимира Зеленського звернулася до своїх виборців з попередженням.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Чим ближче вибори - тим імовірніше поширення фейків від діючої політичної "еліти", про всілякі провокації, жорстокиі дії або погрози. Соратники "Слуги народу" заявили, що проти молоді ведеться справжня інформаційна війна, орієнтована на залякування молоді і зниження явки на вибори.

Як повідомляв раніше Знай.ua, відомий гуморист і шоумен, а тепер ще й кандидат у президенти Володимир Зеленський користується величезною популярністю серед громадян нашої країни.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Він активно веде сторінку в соціальній мережі, куди постить актуальні новини, відео та важливі заяви. Одним з останніх стало звернення шоумена до всіх українців з проханням про допомогу.

Також Знай.ua писав про те, що шоумен та кандидат у президенти України Володимир Зеленський вже довгий час очолює різноманітні соціологічні рейтинги та впевнено зберігає відрив від інших кандидатів на пост очільника держави.