Скандальний нардеп з "Оппоблока" Михайло Добкін різко засудив побіжного екс-президента України Віктора Януковича, хоча раніше був всіма руками і ногами на стороні "Легітимного". Зараз Добкін вважає, що Янукович - боягуз, що він неодмінно повернеться в Україну, де його, звичайно ж, чекає в'язниця. Інтерв'ю, в якому прозвучали ці слова, брав у Добкіна видання "Вести".

"Звичайно, повернеться. І сяде у в'язницю за те, що втік, коли був президентом", – сказав він.

За його словами, Янукович повинен був принести себе в жертву, але не зробив цього.

"Я вважаю, що якби він не втік, то, швидше за все, загинув тут. Але він своєю смертю захистив величезна кількість інших життів. Він зберіг би країну. Хоча я не знаю. Постфактум говорити легко", – сказав Добкін.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

При цьому політик розповів, що перед втечею Янукович зганьбився.

"Коли я спілкувався з ним по телефону, то зрозумів: ця людина вже біжить. Всі. У нього були інші прохання, йому потрібно було десь скоротати час. А я не хотів, щоб такого Януковича бачили, я знав його іншим. І виходить, що його ганьба вилився б у загальний ганьба, у тому числі тих, хто стояв поруч. Мало того, я був упевнений, що поява його в цьому залі може піддати небезпеці перебували там сім тисяч чоловік", – заявив він, говорячи про з'їзді депутатів південно-східних областей України в лютому 2014 року.

Раніше ми писали, що в'язниця скандального дружка Януковича краще, ніж наш з вами курорт.

Тим часом, подружка Януковича перетворюється на мумію: косить під Кім Кардашьян.

Також ми писали, що Гордон не витримав і розповів шокуючі факти про Майдані. "Те, що я скажу - холодний душ для українців".