Відомий український журналіст Дмитро Гордон здивував заявою. Гордон зазначив, що озвучена ним інформація стане "холодним душем" для українців та росіян.

Про це стало відомо завдяки його заяві на одному з українських телеканалів.

Дмитро Гордон, український журналіст
Дмитро Гордон, український журналіст

Так, Дмитро Гордон почав розмову про події на Майдані і задавав питання. Він запитав, чому за 5 років ніхто з діючої влади навіть не почав розслідування щодо вбивць.

"Я щиро не розумію, чому пройшло 5 років з того часу, як українців стріляли, як куріпок на очах у всього світу. І наша влада не дала жодної відповіді на питання: хто це зробив, хто за цим стояв, як це відбувалося. Жодної відповіді", - заявив Гордон.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Дмитро Гордон
Дмитро Гордон

Він сказав, що не розуміє, як це все могло відбуватися. Адже те, що відбувалося сотні років тому детально відомо, а така свіжа подія навіть не розслідувалася. Журналіст сказав, що його заяву можна вважати офіційним зверненням до СБУ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відомий український журналіст Дмитро Гордон звернувся до заступника голови Кіровоградської області Ігоря Степури, який на своїй сторінці в Facebook побажав йому смерті. Відповідне відеозвернення було опубліковано на YouTube каналі Гордона. Чиновник написав у пості у соцмережі наступне:

"Треба, щоби воно здохло. Слідом за Бузиною".

Варто нагадати, що відомий український журналіст Дмитро Гордон звернувся до президента Петра Порошенка, щоб той дав адекватну оцінку діям Ірини Фаріон (член Всеукраїнського об'єднання "Свобода") та Ігоря Степури (заступник голови Кіровоградської облради). Відповідне відеозвернення Гордон опублікував у своєму YouTube-акаунті.

Нагадаємо, Гордон терміново звернувся до Порошенка: цю сволоту мало зневажати.

Як повідомляв Знай.uа Гордон на всю країну назвав прізвища тих, хто хоче його вбити.

Знай.uа писав, сім'я Януковича переживає непоправну втрату.

Дивіться відео по темі: