У віторок, 12 березня, стало відомо про смерть колишнього посла України в США, народний депутат Верховної Ради II скликання Антона Бутейка.

Про це повідомив колишній міністр закордонних справ України Володимир Огризко в мікроблозі Twitter, повідомляє АКЦЕНТЫ.

"Кілька годин тому відійшов у вічність Антон Денисович Бутейко. Світла людина. Видатний дипломат. Державник. Патріот. Таких мало. Було б багато, вже давно жили б у процвітаючій Україні. На його дипломатичному досвіді вчитимуться інші, якщо захочуть увійти в історію своєї держави", - написав Огризко.

Популярні новини зараз
Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Нагадаємо, Народна артистка України Катерина Бужинська серйозно налякала своїх фанатів. Вона опублікувала фото з лікарні у своєму Facebook.

Артистку екстрено госпіталізували в одну з лікарень в Болгарії. Співачка показала, що вона лежить у лікарняній палаті, а в неї в руці стоїть крапельниця.

Відомо, що її чоловік родом з Болгарії. Співачка терміново потрапила в лікарню через перевтому. У підписі до фото Бужинська пояснила, чому так сталося.

"Ось до чого призводить скажений ритм життя, стрес, невміння делегувати відповідальність (це стосується синдрому "мами", яка за все переживає) і щільний гастрольний графік", - пояснює співачка.

Як повідомляв раніше Знай.ua, актор Люк Перрі, чиє життя трагічно обірвалося 4 березня на 53-му році, нічого не заповів жінці, з якою прожив майже 12 років.

Венді Медісон Бауер (44 роки) вперше порушила мовчання після його смерті. Вона сказала, що ці роки були найщасливішими в її житті.

Вона також подякувала дітям Перрі, його сім'ю і друзів за надану підтримку. Раніше Бауер бачили в ресторані разом з 21-річним сином Перрі Джеком і його матір'ю Мінні Шарп. Вони обговорювали подробиці похорону зірки телесеріалу "Беверлі-Хіллз, 90 210".

Також Знай.ua писав про те, що слідом за актором Люком Перрі стало відомо про смерть іще однієї зірки серіалу "Беверлі Хіллз" - актора Джеда Аллана.