Лідер студії "Квартал 95" та кандидат у президенти Володимир Зеленський розповів українцям про свій перший візит до маєтку Януковича у Межигір’ї.

Про це повідомляє портал Рoliteka.

Зеленський цей візит згадує з жахом, він відбувся до перемоги Революції Гідності.

"Смішний кандидат" розповідає, що до зйомок серіалу “Слуга народу” він був всього один раз в Межигір’ї, і хотів, щоб захід закінчився якнайшвидше.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

“Зустрічався з цим нашим політичним бомондом. Я вам скажу, ні на які люстри я не звертав уваги. я хотів звідти звалити, чесно кажучи. Я був там один раз ввечері. А тут, коли ми знімали серіал, побачив там величезний парк. 25 грн коштує шашлик на набережній. Вільно тепер там, офігенне місце “, – розповів Зеленський.

Нагадаємо, український шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський на зустрічі з журналістами розповів про труднощі, з якими він зіткнувся після того, як розпочав свою передвиборчу кампанію. Про це йдеться в повідомленні на сторінці команди коміка у соцмережі Instagram.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

На питання про те, що зараз кандидату в президенти дається найважче, актор заявив:

"Все! Мені дуже складно боротися з брудом. Морально це виснажує. Але з іншого боку, я стаю спокійнішим. І після цієї боротьби, я хочу залишитися людиною. Для мене це важливо!".

Як повідомляв раніше Знай.ua, кандидата у президенти Володимира Зеленського змусять заплатити до виборчого фонду гроші через серіал "Слуга народу".

"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)
"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)

Про це заявив генеральний директор Комітету виборців України Олексій Кошель.

У повідомленні йдеться, що кандидат в президенти, шоумен Володимир Зеленський повинен заплатити до виборчого фонду за показ серіалу "Слуга народу" як за передвиборчу агітацію.

Також Знай.ua писав про те, що соціологи визначили рівень довіри виборців до кандидатів у президенти України, які відбудуться уже 31 березня.