Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков пов'язав прийняті Конгресом США антиросійські законопроекти з наростаючою русофобією напередодні виборів у США.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Зокремиа, Пєсков розповів, що подібні рішення американської влади можуть лише у негативному ключі вплинути на відносини між Кремлем та Вашингтоном.

"Подібні законопроекти можуть лише негативно вплинути (на відносини Москви і Вашингтона – ред.). Триває дуже недружня, шалена русофобська лінія. Це продовження такої емоційної екзальтації. Тому зараз ми не очікуємо якось тверезих оцінок з боку американських законодавців", - сказав Пєсков

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Більше того Пєсков розповів, що так звана русофобія з боку США буде лише наростати, адже країна набличається до чергових виборів президента.

"Це внутрішньоамериканські процеси, будь-який фахівець, який знає нову і новітню історію США, з легкістю спрогнозує, що в міру наближення до президентських виборів рівень русофобії буде тільки наростати, бо русофобія завжди використовувалася в якості електорального інструменту в США", - резюмував представник Кремля.

Разом з тим варто відзначити, що президент США Дональд Трамп розповів, що суд в відношенні екс-глави його штабу Пола Манафорта говорить про відсутність змови між Білим домом і Кремлем.

За його словами, розслідування втручання Росії у вибори президента США в 2016 році завдало країні шкоду.

"Як суддя, так і юрист по справі Пола Манафорта голосно заявили і світ повинен почути, що з Росією немає змови. Однак, полювання на відьом триває, коли приєднати ці заяви до дій Комітетів з розвідки Сенату і Палати представників і сенатора Бера. Буде погано для нашої країни!" – пише Трамп.

Також варто додати, що колишній радник Віктора Януковича та екс-керівник передвиборного штабу Дональда Трампа Пол Манафорт чув свій вирок.

Пол Манафорт отримав вирок 47 місяців тюремного ув'язнення. Таке рішення суд виніс за несплату податків на мільйони доларів доходів, які були отримані від роботи політтехнологом з українськими політиками, в першу чергу – з оточення екс-президента Януковича і за шахрайство з банками.

Нагадаємо, Меркель приголомшила світ неочікуваною заявою.

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський, Порошенко і Тимошенко показали, як повернути Донбас.

Також "Знай.ua" писав, що Росію покарають за агресію в Чорному морі.

Росію чекають нові "драконівські санкції" США