В Палаті представників Конгресу США представники демократичної партії вимагають від Білого дому забезпечити повний доступ до документів по контактам президентів Російської Федерації Володимира Путіна та Сполучених штатів Америки Дональда Трампа.

Про це стало відомо завдяки повідомленням авторитетного видання The Washington Times.

Дональд Трамп та Володимир Путі
Дональд Трамп та Володимир Путі

За інформацією журналістів, лист з відповідною вимогою надіслали голови комітетів по розвідці і нагляду (Адам Шифф), міжнародних справ (Елліот Енгель) та урядової реформи (Еллайджей Каммінгс).

Так, голови комітетів у листі повідомили про намір перевірити заяви ЗМІ про те, що Трамп нібито намагається приховати деталі переговорів з Путіним.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Конгрес США
Конгрес США

"Якщо ці заяви правдиві, то вони викликають серйозне занепокоєння у сфері нацбезпеки, контррозвідки та міжнародної політики, особливо в контексті активних спроб РФ нанести негативний вплив на американські вибори", - наголошується в листі.

Варто нагадати, що президент США Дональд Трамп ще на один рік продовжив санкції проти Росії, які було введено в 2014 році у зв'язку з агресією проти України. Про це стало відомо з повідомлення прес-служби Білого дому. У документі, підписаному главою держави, уточнюється, що обмежувальні заходи відносно осіб, які "підривають демократичні процеси і інститути в Україні" продовжено до 6 березня 2020 року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент країни-агресора Росії Володимир Путін підписав указ про припинення "ракетного договору". Москва, звинувативши США в порушенні ДРСМД, розірвала договір. 4 березня Путін підписав указ "Про припинення Російською Федерацією виконання Договору між СРСР і США про ліквідацію їх ракет середньої дальності і меншої дальності". Про це повідомили в прес-службі Кремля.

Нагадаємо, ув'язнені хитро "розводять" українців: потрапити на гачок може кожен.

Як повідомляв Знай.uа Трамп випустив найбільшу фобію Путіна: потужне відео.

Знай.uа писав, Донбас перелякав Путіна до смерті: зброя і гроші на руках, назріває бунт.

Дивіться відео по темі: