У 2020 фінансовому році США планують виділити Україні на військову допомогу близько 250 мільйонів доларів.

Про це повідомляє Посольство України у США, пише Рoliteka.

Наразі вже відомо, що кошти плануються виділити у рамках спеціальної міждержавної програми "Ініціатива безпекової допомоги Україні".

Відповідно до документів, відповідні кошти планується спрямувати на підтримку оборонного та безпекового сектору для заміни будь-якого озброєння, яке вже було надано США.

#НовинаПосольства У офіційно оприлюдненому проекті оборонного бюджету США на 2020 рік передбачається надання Україні 250...

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще
Geplaatst door Embassy of Ukraine in the USA / Посольство України в США op Dinsdag 12 maart 2019

"Бюджетний запит на 2020 фінансовий рік включає 250 млн доларів на сприяння та підтримку військ і сил нацбезпеки України, а також на заміну озброєння та оборонних коштів, наданих уряду України з арсеналу Сполучених Штатів", – наголошується у проекті бюджету Пентагону.

Разом з тим варто відзначити, що російські тролі змінили стратегію втручання в майбутні вибори США – вони створюють недостовірні профілі, щоб просувати політичні чвари замість поширення пропаганди.

"Замість того, щоб створювати контент самостійно, ми бачимо, що вони поширюють контент", - відзначає директор по аналітичному аналізу в FireEye Inc Джон Хультквист.

"Це дає їм можливість ховатися за кимось іншим", - додає Джон.

Хакери зламують комп'ютери і використовують їх, щоб створювати профілі у соціальних мережах, а також збільшують передплатників і лайки – це створює ілюзію «цього» профілю, зазначає дослідник загроз в Symantec Corp Кендида Вуест.

Крім того варто додати, що Білий дім надіслав до Конгресу досить амбітну бюджетну заявку, в якій адміністрація Трампа вимагає виділити $750 мільярдів на військові потреби для Пентагону.

Відомо, що заявка включає $718 млрд на потреби Міноборони США і $32 млрд - на діяльність оборонного характеру в інших відомствах. В основному, мова йде про програми міністерства енергетики, пов'язаних з ядерною зброєю.

На проектні роботи та запуск виробництва нового бомбардувальника B-21 військові хочуть $3 млрд. $2,2 млрд потрібно на нову ядерну субмарину класу Columbia, і $700 млн на нову ракету великої дальності, яку можна запускати поза зоною поразки ППО супротивника.

Також відомо, що ще $600 млн просять на модернізацію арсеналу міжконтинентальних балістичних ракет. На наступний фіскальний рік Пентагон запросив менше коштів на стримування російської агресії в Європі: $5,9 млрд замість нинішніх $6,5 млрд.

Нагадаємо, Росія готує ядерну війну.

Як повідомляв "Знай.ua", епічний провал посіпак Путіна став хітом, не можна оговтатися від сміху.

Також "Знай.ua" писав, що найдорожчі речі у житті Трампа - це вам не батон з унітазом.

США здійснює практичну і адресну допомогу Україні. І ця допомога зростає