За останні кілька тижнів досить сильно зміцніли припущення про те, що кінець світу близький. На думку переконаних експертів апокаліпсис може статися, як з вини загадкової планети Нібіру або вороже налаштованих прибульців, так і через людський фактор.

Американці серйозно налякані прогнозом російського екстрасенса Олексія Фада, який передбачив початок Третьої світової війни на 2009-й рік. Відомий медіум був упевнений, що терористи отримають доступ до ядерного озброєння і зітруть з лиця землі один з найбільших мегаполісів США, через що Вашингтон вступить у відкритий конфлікт з арабськими країнами, розв'язавши чергове глобальне протистояння.

Олексій Фад

Експерти вважають, що екстрасенс просто сплутав дати, неправильно витлумачивши бачення, і настільки страшним подіям судилося збутися в нинішньому році, рівно через 10 років після фатального передбачення Фада.

Навіть найзатятішим скептикам варто визнати, що слова Олексія можуть виявитися правдою, адже останні кілька років США і Північна Корея явно знаходяться на межі ядерної війни і не факт, що корейці не зможуть підіслати диверсійну групу з ядерною зброєю, щоб влаштувати теракт.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Якщо передбачення медіума виявиться правдою, і терористи зможуть нанести ядерний удар по воротах Дональда Трампа, планету дійсно може охопити полум'я війни. США, очевидно, спробують відплатити кривдникам тією ж монетою, але катастрофічні наслідки застосування ядерної зброї не сподобаються лідерам інших держав.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вражаючі і лякаючі відеохроніки з місця випробувань ядерної бомби демонструють руйнівну потужність головного військового винаходу XX століття. Підбірка відреставрованих відеороликів у високому розширенні наочно показує, як ядерна хвиля від снаряда "Грейбл" впливає на різні об'єкти.

Нагадаємо, прибульці увіллються в суспільство людей за допомогою гіпнозу: Земля стане новою Нібіру.

Як повідомляв Знай.uа пророцтво з Біблії розшифрували і визначили дату Апокаліпсису.

Знай.uа писав, Лукашенко різко звернувся до Путіна щодо Україні: вистачить, це катастрофа.

Дивіться відео по темі: