Мер Черкас - Анатолій Бондаренко - висловився на рахунок втечі Президента України з мітингу в місті.

"Замість того, щоб поспілкуватися з мешканцями міста, президент просто банально втік. І замість того, щоб просто відповісти нашим патріотам, коли посадять Свинарчука та його дітей, він полетів напевно на гиликоптере в Київ..." - невдоволений мер.

Бондаренко переконаний, що президентові не потрібно ховатися за бронемашинами і поліцією, а потрібно виходити і відповідати на запитання.

"...Так само багато незручних питань і мені задають, як міському голові. Я виходжу і відповідаю на всі питання. Якщо ти вже вибрав таку долю, а в країні йде війна і крадуть на оборонних замовленнях, крадуть на тому, що збирають наші пенсіонери і передають на фронт, то потрібно діяти жорстко...".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Мер акцентує, що йому не потрібно, щоб Порошенко приїжджав і наводив порядок, адже це може зробити і він сам, як міський голова.

Анатолій Бондаренко

Українці у коментарях вже почали реагувати на такі высказываия мера Черкас:
"Звичайно підтримую мера.))) Такого мера в Черкасах ніколи не було і краще, тооочно НЕ буде. Він розвинув благоустрій міста.))", "Ну так, вони ж прийшли культурно задати питання, навіть чай і цукерки принесли, а бійня була на відео - монтаж. Ех, в Черкасах ж он порядок навели, чому у всій країні не можна так ( це сарказм )", " Ну, не поганий мер, сподіваюся його не вб'ють", " Ооооо , найсміливіший заговорив!", "Головне, щоб це були не просто слова. А так в очах піднявся, не забоялся - молодець.", "Всі прямо святі такі... постійно ниють про погане життя, але замість того, щоб хоч щось зробити постійно переводять стрілки на інших".

На своїй сторінці в Фейсбук Бондаренко також висловився на рахунок усіх подій:
"Хто б не приїжджав на зустріч з черкащанами з кандидатів у Президенти України - Тимошенко, Зеленський, Порошенко - нема чого ховатися від людей. Так, вони б поставили незручні питання, але чого боятися? Народ?...Не збираюся виправдовувати дії активістів під час вчорашньої акції, однак зараз правоохоронці, на мою думку, ведуть себе неадекватно. Відчувається, що хтось зверху "дав команду".

Нагадаємо, що Порошенко прокоментував смерть свого підопічного.

Раніше, портал Знай.ua повідомляв, що Порошенко отримав "ляпаса" від азовців.