Президент Петро Порошенко висловив співчуття родині в зв'язку зі смертю працівника Адміністрації президента Олександра Бухтатого.

Відповідну заяву опубліковано на сайті глави держави.

Крім того глава держави закликав правоохоронців, які займаються розслідуванням моторошного злочину максимально швидко виявити та показати суспільству винних у правопорушенні.

"Звертаюся до правоохоронних органів із закликом в максимально короткий термін встановити винних у злочині і покарати їх відповідно до закону", - заявив Порошенко.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Також відзначається, що доручив чинному керівнику Адміністрації надати всю необхідну допомогу в організації допомоги при похованні.

Разом з тим варто відзначити, що поліція опублікувала нові деталі кривавого вбивства співробітника Адміністрації Президента Олександра Бухтатого. За заявою правоохоронців, у чоловіка відібрали кілька особистих речей. На тілі чоловіка не виявили вогнепальні або колото-різаних поранень, розповіли в Нацполиции Києва.

За словами спікера Нацполиции Олексія Тракало, на тілі є кров, тому судмедекспертиза повинна встановити всі подробиці інциденту.

Відповідаючи на питання, чи затримані підозрювані у скоєнні злочину, як повідомляють деякі ЗМІ, Тракало сказав, що поліція зараз відпрацьовує кілька версій.

Він не став уточнювати, що саме вкрали при пограбуванні, зазначивши, що "зникли кілька особистих речей".

Варто відзначити, що у Києві вбили співробітника Адміністрації президента Олександра Бухтатого. Його тіло знайшли вранці, 14 березня біля церкви - чоловік лежав у калюжі власної крові. На трупі - численні сліди насильницької смерті.

За попередніми даними, він працював провідним консультантом Головного департаменту інформаційної політики АП.

Нагадаємо, Порошенко звернувся до студентів.

Як повідомляв "Знай.ua", ЗМІ повідомляють про підготовку вбивства Порошенка.

Також "Знай.ua" писав, що Гриценко назвав головного конкурента на виборах, і це не Зеленський.

Гучне вбивство в Києві посадовця Адміністрації Президента