Лідер "Громадянської позиції" та кандидат у президенти Анатолій Гриценко відповів на найважливіші питання, які сьогодні турбують українців - про виборчі перегони, повернення Криму та Донбасу та рівень життя громадян.

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

Про це він розповів у інтерв'ю для Знай.ua.

Анатолій Гриценко висловив свою думку про імовірність повномасштабної агресії з боку РФ, Томос, відповів на питання, чи потисне руку Путіну, про економічні реформи та свою першу годину на посаді Президента України.

На питання про те, кого можуть обрати українці у другому турі - Порошенка чи Тимошенко, Гриценко відповів на користь лідерки "Батьківщини".

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Крим повернеться в Україну. Треба ставити таку мету і її досягати. Очевидно, це буде після Путіна", - підкреслив Гриценко.

Бліц. 35 питань, 35 конкретних відповідей.

35 відвертих питань, 35 конкретних відповідей за 5 хвилин. Про повномасштабну агресію з боку РФ, про Томос, чи потисну руку Путіну, про економічні реформи та свою першу годину на посаді Президента України. Буду вдячний за поширення, і приєднуйтеся, будь ласка, до моєї Команди волонтерів bit.ly/grytsenko2019.

Geplaatst door Анатолій Гриценко op Maandag 11 maart 2019

"Повернути Донбас можна і завтра - на умовах капітуляції - я на це не піду. А для повернення на гідних, переможних для України умовах потрібно 5 років.

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

Не оминув Гриценко іще одне життєво важливе в умовах війни з Росією питання - про повернення Україні статусу ядерної держави.

"Повернути ядерну зброю теоретично можливо, але Україні це не потрібно, ми налаштуємо проти себе увесь світ. Натомість потрібно виробляти зброю підвищеної потужності", - вважає Гриценко.

У відповідь на питання про легалізацію проституцію в Україні Гриценко зазначив, що скоріш за все, це потрібно. Однак потрібно провести широку дискусію у суспільстві, аби максимально узгодити це питання.

Нагадаємо, кандидат від "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко готовий поборотися за рейтинги на виборах президента України.

Як повідомляв раніше Знай.ua, лідер партії "Громадянська позиція" і кандидат у Президенти України Анатолій Гриценко і глава партії "Самопоміч" Андрій Садовий підписали угоду, в якій вказали свої обов'язки один перед одним.

Також Знай.ua писав про те, що кандидати готові масово зніматися на користь Анатолія Гриценка.