Кандидати готові масово зніматися на користь Анатолія Гриценка. Лідер "Громадянської позиції" підтвердив, що веде переговори з іншими кандидатами на пост глави держави, а також політичними партіями і громадськими організаціями щодо об'єднання зусиль на майбутніх виборах президента України.

Про це Гриценко розповів в ефірі телеканалу ICTV.

Як додав Гриценко, наразі він веде діалог з п'ятьма кандидатами в президенти: Ігорем Смешком, Русланом Кошулинським, Дмитром Добродомовим, Романом Безсмертним, Віктором Кривенком.

"Я не можу з етичних міркувань, поки ми не погодили, говорити про результат. Але зі згаданими та іншими людьми, представниками громадянського сектора ми проводимо ці консультації. І я впевнений, що об'єднаються всі, для кого насправді Україна вищою за особисті амбіції або якогось особистого інтересу", - заявив політик.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Гриценко переконаний, що ці політики зацікавленні у прозорих виборах, які пройдуть 31 березня. Вони, за його словами, докладуть усіх зусиль, щоб не допустити фальсифікації під час всенародного голосування.

Гриценко висловив надію, що "своє слово ще скаже" музикант і громадський діяч Святослав Вакарчук.

Говорячи про партії "Сила людей", яка відкликала кандидатуру Дмитра Гнапа, але не підтримала жодного з кандидатів, Гриценко повідомив, що до переговорного процесу долучилися представники її регіональних осередків.

Лідер "Громадянської позиції" нагадав, що кандидати, які подадуть заяву в ЦВК про відмову балотуватися до 7 березня, будуть виключені з бюлетеня. Якщо ж хтось прийме це рішення пізніше, проти його прізвища у бюлетені члени виборчої комісії повинні будуть поставити штамп "вибув".

Нагадаємо, соцопитування показали свіжі результати, ким бачать українці майбутнього президента. Так. згідно голосів респондентів, Володимир Зеленський добряче вибився вперед. Тимошенко та Порошенко йдуть практично ногу в ногу.

Як повідомляв портал Знай.ua, український комік Володимир Зеленський залишив Квартал 95. Чи будуть гумористи шукати заміну?

Також Знай.ua писав про те, що українцям показали, як влада познущалась над пенсіонерами: світовий антирекорд.

Дивіться: Рейтинги кандидатів у президенти та кому український народ довіряє найменше