У четвер, 14 березня, спливла шокуюча інформація про замах на президента Петра Порошенка, який готується під час його поїздки до Закарпаття.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Про це повідомив ужгородець Євген Рахімов у Facebook, пишуть Новини Закарпаття.

Євген Рахімов заявив, що підчас візиту на Закарпаття на Петра Порошенка, готується замах назвавши прізвища виконавців та замовників.

"Прошу вважати мій пост,як офіційне повідомленням про підготовку злочину" - заявив Євген Рахімов.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наразі дана заява з сторінки Євгена Рахімова, видалена.

"Під час візиту Порошенка до Закарпаття на нього мають намір здійснити замах. Виконавець замовлення - Олександр Броді, голова ГО "Антикорупція". Замах на Порошенка планується для того, щоб дестабілізувати ситуацію у Закарпатській області і "повісити" це замовлення на одного з інвесторів, якого "кинув" депутат Ужгородської міськради Ігор Волошин. Замовник замаху Ігор Волошин, який заплатив за це виконавцям 30 тисяч доларів. Прошу вважати мій пост як офіційне свідчення про підготовку злочину", - написав Рахімов.

Нагадаємо, скандал із зіткненням активістів з правоохоронцями в Черкасах оголив найслабшу сторону президента України Петра Порошенка.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Про це в програмі "Не добрий вечір" заявив її телеведучий Ігор Лесев.

"Силові сутички з Нацдружинами у Києві і Черкасах оголили слабкі сторони Порошенка. Він не готовий до відкритого вуличного протистояння. Порошенко виключно лідер мережевих хом'ячків і бюджетників. Перше він купує. Друге нагинає. Але там, де закінчується тепла ванна – Порошенко починає тонути. Вдумайтеся тільки. Президент країни біжить з власного мітингу. Президент країни!" - зазначив він.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Житомирі зірвали агітаційний мітинг кандидата в президенти України і чинного глави держави Петра Порошенко. Інцидент стався в понеділок, 11 березня.

Також Знай.ua писав про те, що відомий український журналіст Станіслав Речинський обурився з приводу надто прискіпливої, на його думку, охорони чинного президента Петра Порошенка.