Скандал із зіткненням активістів з правоохоронцями в Черкасах оголив найслабшу сторону президента України Петра Порошенка.

Про це в програмі "Не добрий вечір" заявив її телеведучий Ігор Лесев.

"Силові сутички з Нацдружинами у Києві і Черкасах оголили слабкі сторони Порошенка. Він не готовий до відкритого вуличного протистояння. Порошенко виключно лідер мережевих хом'ячків і бюджетників. Перше він купує. Друге нагинає. Але там, де закінчується тепла ванна – Порошенко починає тонути. Вдумайтеся тільки. Президент країни біжить з власного мітингу. Президент країни!" - зазначив він.

Всі подальші дії, стверджує Лесев, говорять про слабкість і страх чинної влади.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Зараз після програної бійки заарештовують націоналістів. Порушують кримінальні справи. Порохоботи міркують про титушок і російський слід. Але перша серйозна вулична сутичка оголила неготовність Порошенка до опору. Адже далі буде тільки гірше. Аваков остаточно показав, що грає проти Порошенка. При цьому міністр ще і філігранно знущається над президентом", — підкреслив він.

Як повідомлялося раніше, в ході зіткнень між учасниками акції проти корупції та правоохоронцями в Черкасах постраждали відразу кілька людей

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП області.

"9 березня, під час охорони громадського порядку в центрі міста, де проходили заходи за участю Президента України, представники «Національного корпусу» намагалися прорватися на сцену. На зауваження правоохоронців про неприпустимість таких дій - близько 30 активістів не реагували", — йдеться в повідомленні.

Також у поліції уточнили, що представники активістів стали провокувати на бійку пересічних громадян, застосували до співробітників поліції «газ дратівливої дії», фізичну силу, запалили фаєри і спробували заблокувати кортеж Петра Порошенка.

"Виходячи з необхідності належної організації заходів безпеки, поліцейським вдалося відтіснити активістів і забезпечити необхідні заходи безпеки щодо Президента України", — підкреслюється в повідомленні.

В результаті зіткнень постраждали 15 правоохоронців. П'ятьом з них знадобилася медична допомога. Інші звернулися в лікарню самостійно. Серед них — начальник Головного управління поліції в Черкаській області генерал поліції Валерій Лютий.

Як повідомляв раніше Знай.uа, Володимир Зеленський розповів про ставлення до Путіна і війни на Донбасі.

Також Знай.uа писав про те, що в мережу злили таємну розмову Юлії Тимошенко і олігарха, екс-власника Приватбанку Ігоря Коломойського.