У "Національному корпусі" після акцій у Києві і Черкасах заявили про зникнення п'яти активістів. Про це вони повідомили в групі "НК – Черкащина" в Facebook.

"10 березня зникли сім активістів Національного корпусу. Їм розбили авто, з застосуванням сили викрали. Поліція повідомляє лише про двох затриманих, вдома у яких проходять обшуки - Дмитро Кухарчук та Антон Братко", - заявили в "Нацкорпусе".

Крім того, раніше другим затриманим називали Євгенія Свірідова, а не Антона Братко.

"Де інші 5 чоловік - ми не знаємо, тому говоримо про викрадення. Разом з тим їх авто знаходиться на території райвідділу поліції (вул. Пастерівська, 104)", - відзначають націоналісти.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

В організації зазначили, що Дмитро Кухарчук, якого затримали, є головою Черкаської облорганізації "НК" і членом вищої ради партії.

"З початку російсько-української війни Кухарчук приєднався до лав добровольчого батальйону "Азов", брав участь у визволенні Маріуполя, Мар'їнки, в Иловайской і Широкинской операціях. Нагороджений відзнакою НГУ за службу, в Черкасах відкрив соціальний спортивний зал Ambroscrossfight SportClub і молодіжний центр Ambros HUB, а також є провідним на черкаському телеканалі Antenna", - повідомили в організації.

5 активістів "Національно Корпусу" викрадені! Наразі не відоме місцезнаходження 5-ти активістів нашого Руху. Поліція...

Geplaatst door Національний Корпус - Черкащина op Zondag 10 maart 2019

Нагадаємо, Аваков пообіцяв жорстко покарати за "хардкор" на мітингу проти Порошенка. У суботу до будівлі Адміністрації Президента в Києві прийшли учасники організацій "Національний корпус" і "Національні дружини".

Як повідомляв Знай. ua, після сутички в Черкасах Порошенко зібрався "підкорювати" ще одне місто. В акції брали участь близько 2 тис. чоловік.

Знай. ua писав, що глава Нацкорпуса загримів у базу "Миротворця". Радикали зібралися на Майдані і вимагали розслідувати корупційний скандал в Укроборонпромі.