На своїй сторінці в соціальних мережах студент кафедри військової підготовки ЛНТУ Антон Романюк повідомляє, що на зустріч з Президентом України Петром Порошенком у Ковелі їх збирають добровільно-примусово. Хлопець опублікував скріншот повідомлення від командира відділення. «Я навчаюся на кафедрі військової підготовки ЛНТУ, сьогодні від мого командира відділення приходить ось таке чудове повідомлення (скріншот діалогу надаю). Про те, що замість пар і за певне заохочення у вигляді позитивних оцінок потрібно поїхати в Ковель на зустріч з Петром Порошенком. Дорога безкоштовно..."

Я навчаюсь на кафедрі військової підготовки ЛНТУ, сьогодні від командира мого віділення приходить ось таке чудове...

Geplaatst door Антон Романюк op Dinsdag 12 maart 2019

Непогані бонуси з легкої руки Петра Олексійовича. Мабуть, Антону не те, що плюс на іспиті не світить, а в принципі, здати іспит тепер буде складно.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

В той же час з'явилися й інші публікації з приводу масового збору студентів по навчальним закладам.

З повідомлення видно, що зустріч відбудеться о 13:00 в актовому залі і "відкосити не вийде", так як ректор буде перевіряти всіх присутніх за списком.

Ректор ЛНТУ Петро Савчук вже назвав цю ситуацію провокацією і доручив помічників у всьому розібратися, так як сам він зараз у відпустці.

А тим часом в коментарях розпалюються пристрасті:
"Опа, а це вже серйозно.", "Подивився профіль товариша, а товариш з нац.дружин. Збіг, не думаю", "Фейк ,чого ім'я препода замазано ,адже скрін міг зробити хто завгодно ?", "Брехня. Після того, як Полторак років п'ять тому дав звиздюлів і звільнив офіцерів за зустріч зі "столом" бояться взагалі використовувати ресурс", "Крім автобусів нац. дружин на зустрічах з виборцями Порошенка, інших помічено не було"

Нагадаємо, що Саакашвілі розкрив таємний план Порошенка: Криму вже не буде.

Раніше, Знай.ua повідомляв, що "Квартал 95" продемонстрував, як Порошенко дивився новорічне звернення Зеленського.

Також, портал Знай.ua писав про стихію, яка втрутилася в роботу Порошенка: він полетів, але обіцяв повернутися.