В ході передвиборної кампанії з'являється маса кумедних, а то і повчальних випадків, які спритно помічають очевидці. Ось і Порошенка в черговий раз не оминула ця доля. Злісна стихія, яка вже котрий день вирує в Україні дісталася до Президента України і показала, що достатньо ставити агітаційні намети, так як вони вже на кожному розі.

Цікаве відео виклали користувачі в соціальній мережі Instagram.

На відео відображено, як сильний порив вітру просто зносить червоно-білий агітаційний намет, на ходу чіпляючи ще два автомобілі. А агітатори залишились "без даху".

Коментатори не змусили себе довго чекати і почали обговорювати курйозний момент: "Як символічно", "Не твердо за Петра", " Нехай за машини тепер платить !!! Його намет його боки!!!", "Петя полетів", "Казка про 3 поросят і перший будиночок здуло", " Якщо б будинок знесло, вона і за ним побігла б", "Вітер прибирає сміття".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Деякі користувачі побачили і свої "символи" в даній події: "Путін винен!", "це правда руки Кремля. Тільки тссссс", " Знову ВС введуть тепер, скаже напад вітру з Кремля був", " Бог все бачить!", "Знаки. Навкруги суцільні знаки.", "Пам'ятаєте як Янику впав на голову вінок? Це був знак що вистачить йому бути при владі) Тепер Петя полетів"

Варто відзначити, що намет зачепила і два автомобілі, що стояли неподалік. Не виключено, що машини були пошкоджені і виникає проблема того, хто буде компенсувати їх господарям збитки, пов'язані з ремонтом.

Нагадаємо, що Президент України втік з мітингу в Житомирі, чим викликав регіт українців.

Раніше, Знай.ua повідомляв, що Порошенко назвав три основні завдання для перевірки Укроборонпрому.

Також, портал Знай.ua писав, що Зеленський утер ніс і Порошенку, і Тимошенко: українці тепер на його боці.