Опитування компанії Социс, на відміну від свіжих досліджень інших компаній, показує різке збільшення розриву між чинним президентом Порошенком та Юліє Тимошенко на користь першого.

Про це повідомляє Рoliteka.

Наразі вже відомо, що за результатами опитування, якби вибори президента відбулись найближчим часом, то до другого туру вийшли б Володимир Зеленський та діючий президент Петро Порошенко.

Відзначається, що рейтинг Зеленського по відношенню до найближчих переслідувачів також збільшився.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що у команді Володимира Зеленського прокоментували скандальні чутки, які турбують чимало українців перед виборами - мережею "гуляє" інформація про те, що чоловіків призовного віку будуть забирати до військкоматів просто з виборчих дільниць.

"Військкомати будуть ловити призовників просто на виборчих дільницях, у березні земля розколеться на три частини, знайдено острів, на якому живуть Боб Марлі та Майкл Джексон, - усе це інформація приблизно одного рівня достовірності, тобто - чистої води фейк", - заспокоїли українців.

Також варто відзначити, що кандидат в президенти України Володимир Зеленський прокоментував скандальне інтерв'ю своєї опонентки Юлії Тимошенко, яка згадувала про "борщ із чебурашки", коментуючи його "причетність" до виборів глави держави.

Зеленський не лишився у боргу перед лідеркою "Батьківщини", яка дозволила собі скандальний випад у бік опонента. Він порівняв з "гавкотом із сусіднього села" слова Тимошенко про "борщі з Чебурашки".

"Ой, щось ще доноситься, тихенько, як гавкіт з сусіднього села," борщ з Чебурашки ". Креативно! Ну, це краще, ніж" скислемед борщ і вчорашній "... Ржу не можу. А значить - готовий! Ми - нове блюдо! Свіже! з інгредієнтів важлива лише порядність, а там людей досвідчених додамо за смаком і точно обійдемося без "потрухів", - написав шоумен у відповідь на скандальну заяву Тимошенко.

Нагадаємо, прокляття Януковича обрушилося на Межигір'я.

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський погостював у Януковича.

Також "Знай.ua" писав, що Саакашвілі "привітав" Зеленського з перемогою.

Володимир Зеленський продовжує очолювати рейтинги - опитування